Сергіївська селищна рада
Білгород-Дністровського району Одеської області
ОФІЦІЙНИЙ САЙТ
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Інформаційний семінар для ВПО

Дата: 21.12.2023 10:59
Кількість переглядів: 136

Фото без описуДля внутрішньо переміщених осіб наявність роботи – це важливий фактор інтеграції. Але виникають питання -  де шукати роботу, до кого звернутися.

19.12.2023 року  до Міжнародного дня мігрантів в Білгород-Дністровській філії ООЦЗ було організовано захід для внутрішньо переміщених осіб.

Під час семінару присутніх ознайомили з основними послугамислужби зайнятості, актуальними вакансіями, фахівці наголосили  на можливостях отримати нову професію або підвищити кваліфікацію в Одеському ЦПТО, отримати ваучер на навчання для підтримання конкурентоспроможності на ринку праці.  Надали роз’яснення щодо можливості відкриття власної справи за рахунок держави.

Головний юрист сектору Овідіопольське бюро правової допомоги Одеського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Анна Бодюл надала інформацію про  систему безоплатної правової допомоги для внутрішньо переміщених осіб.

Фахівці Білгород-Дністровського міського центру соціальних служб ОльгаВзгядова та Юлія Воронінарозповіли громадянам про види трудової міграції, її вплив на життя, переваги та недоліки працевлаштування за кордоном. Зокрема, було обговорено основну проблему, яка трапляється через непоінформованість, необачність та бажанням швидко заробити гроші – торгівлю людьми.

Керівник філії  фонду «Добра та любові» Олена Собченко поінформувала про можливість отримання психологічної підтримки та гуманітарної допомоги для внутрішньо переміщених осіб.

Посильна робота різних державних служб та тісна співпраця направленні на інформування, працевлаштування та допомогу для даної категорії населення у цей нелегкий час!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь