Сергіївська селищна рада
Білгород-Дністровського району Одеської області
ОФІЦІЙНИЙ САЙТ
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

проекти рішень на позачергове засідання виконавчого комітету

Дата: 30.01.2024 16:00
Кількість переглядів: 66

ПРОЕКТ

 

Порядок денний

засідання виконавчого комітету

Сергіївської селищної ради

 

Дата проведення: 31 січня 2024 рік                                                                                    Час проведення:13.00

  1. Про затвердження складу архітектурно-містобудівної ради при відділі містобудування та архітектури Сергіївської селищної ради.
  2. Про внесення змін до складу комісії з питань перейменування (найменування) вулиць, провулків, площ, інших об’єктів права власності, встановлення пам’ятників (пам’ятних знаків) на території населених пунктів Сергіївської територіальної громади.
  3. Про погодження акту приймання виконаних будівельних робіт з капітального  ремонту нежитлового приміщення комунальної власності Сергіївської селищної ради (адміністративної будівлі КП «КУРОРТ-СЕРВІС» Сергіївської селищної ради» по вул. Лісна, 29).
  4. Про затвердження рішення Комісії з розгляду питань щодо надання компенсації за пошкоджені об’єкти нерухомого майна внаслідок бойових дій «Про надання компенсації за відновлення пошкодженого об’єкта розташованого за адресою: смт Сергіївка, вул. Чорноморська, 1, кв.57 Подолько Віктору Яковлевичу  за заявою                       № ЗВ-26.12.2023-72973.
  5. Про затвердження рішення Комісії з розгляду питань щодо надання компенсації за пошкоджені об’єкти нерухомого майна внаслідок бойових дій «Про відмову у наданні компенсації за відновлення пошкодженого об’єкта розташованого за адресою: с. Чабанське, вул. Райдужна, 17 Бахіній Ларисі Павлівні за заявою № ЗВ-26.12.2023-72881.
  6. Про затвердження рішення Комісії з розгляду питань щодо надання компенсації за пошкоджені об’єкти нерухомого майна внаслідок бойових дій «Про надання компенсації за відновлення пошкодженого об’єкта розташованого за адресою: смт Сергіївка, вул. Буджакська, 1, кв.20 Гаврюхіній Наталії Миколаївні  за заявою № ЗВ-27.12.2023-73097.
  7. Про надання  Ткаченко Наталії Андріївні, 06.06.2013 р.н., та Ткаченко Михайлу Андрійовичу, 06.06.2013 р.н., статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів.   
  8. Про виконання  бюджету Сергіївської територіальної громади за 9 місяців 2023 року.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь