Сергіївська селищна рада
Білгород-Дністровського району Одеської області
ОФІЦІЙНИЙ САЙТ
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

4 виконком

Дата: 02.02.2024 14:45
Кількість переглядів: 148

 

 

Порядок денний

засідання виконавчого комітету

Сергіївської селищної ради

 

Дата проведення: 31 січня 2024 рік                                                                                    Час проведення:13.00

  1. Про затвердження складу архітектурно-містобудівної ради при відділі містобудування та архітектури Сергіївської селищної ради.
  2. Про внесення змін до складу комісії з питань перейменування (найменування) вулиць, провулків, площ, інших об’єктів права власності, встановлення пам’ятників (пам’ятних знаків) на території населених пунктів Сергіївської територіальної громади.
  3. Про погодження акту приймання виконаних будівельних робіт з капітального  ремонту нежитлового приміщення комунальної власності Сергіївської селищної ради (адміністративної будівлі КП «КУРОРТ-СЕРВІС» Сергіївської селищної ради» по вул. Лісна, 29).
  4. Про затвердження рішення Комісії з розгляду питань щодо надання компенсації за пошкоджені об’єкти нерухомого майна внаслідок бойових дій «Про надання компенсації за відновлення пошкодженого об’єкта розташованого за адресою: смт Сергіївка, вул. Чорноморська, 1, кв.57 Подолько Віктору Яковлевичу  за заявою                       № ЗВ-26.12.2023-72973.
  5. Про затвердження рішення Комісії з розгляду питань щодо надання компенсації за пошкоджені об’єкти нерухомого майна внаслідок бойових дій «Про відмову у наданні компенсації за відновлення пошкодженого об’єкта розташованого за адресою: с. Чабанське, вул. Райдужна, 17 Бахіній Ларисі Павлівні за заявою № ЗВ-26.12.2023-72881.
  6. Про затвердження рішення Комісії з розгляду питань щодо надання компенсації за пошкоджені об’єкти нерухомого майна внаслідок бойових дій «Про надання компенсації за відновлення пошкодженого об’єкта розташованого за адресою: смт Сергіївка, вул. Буджакська, 1, кв.20 Гаврюхіній Наталії Миколаївні  за заявою № ЗВ-27.12.2023-73097.
  7. Про надання  Т***Н*** А***, **.**.2013 р.н., та Т*** М*** А***, **.**.2013 р.н., статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів.             
  8. Про виконання  бюджету Сергіївської територіальної громади за 9 місяців 2023 року.

     


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь