Сергіївська селищна рада
Білгород-Дністровського району Одеської області
ОФІЦІЙНИЙ САЙТ
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Додаток до розпорядження селищного голови № 36-од від 26.03.2024 року

Дата: 01.04.2024 09:37
Кількість переглядів: 55

      Додаток

 

до розпорядження селищного голови

 

                                                                                                                                від 26.06.2024 р. № 36-од

 

  1. Про затвердження доповнень до Комплексної програми розвитку житлово-комунального господарства та інфраструктури Сергіївської селищної територіальної громади на 2023-2025 роки.
  2. Про внесення змін та доповнень до Програми Підтримки підрозділів територіальної оборони та Збройних Сил України на 2023-2025 роки.
  3. Про затвердження Програми утримання кладовища в межах Шабівської сільської об’єднаної територіальної громади на   2024- 2026 роки.
  4. Про затвердження цільової програми «Розвитку КП «Сергіївська ГРЕС» на 2024 рік».
  5. Про затвердження Програми «Здоров'я населення Сергіївської територіальної  громади на 2024-2026 роки».
  6. Про затвердження Комплексної програми соціального захисту населення Сергіївської територіальної громади на 2024–2026 роки.
  7. Про внесення змін та доповнень до Комплексної цільової програми «Фінансової підтримки  КП «Курорт-Сервіс» на 2023 рік» Сергіївської територіальної громади Білгород-Дністровського району Одеської області та затвердження її в новій редакції. 
  8. Про затвердження змін та доповнень до Комплексної цільової програми Фінансової підтримки Комунального   підприємства «Житлово-комунальне господарство  смт. Сергіївка» на 2023рік»  та затвердження її в новій редакції.
  9. Про затвердження цільової програми «Цивільного захисту, техногенної та пожежної безпеки Сергіївської                           ТГ Білгород-Дністровського району Одеської області 2024-2026 роки»
  10. Про затвердження Програми розвитку  закладів культури, проведення культурно-мистецьких заходів та відзначення державних і національних свят в Сергіївській селищній раді Білгород-Дністровського району Одеської області на 2024-2026 роки.
  11. Затвердження структури та чисельності працівників відділу освіти, культури, молоді та спорту Сергіївської селищної ради на 2024 рік
  12. Затвердження структури та чисельності  працівників закладів дошкільної освіти на 2024 рік
  13. Затвердження структури та чисельності  працівників закладів загальної середньої освіти на 2024 рік
  14. Затвердження структури та чисельності  працівників комунальної установи «Сергіївської музичної школи» на 2024 рік
  15. Затвердження структури та чисельності працівників комунальної установи «Сергіївський центр професійного розвитку педагогічних працівників» на 2024 рік
  16. Затвердження структури та чисельності працівників комунальної установи «Центр культури та дозвілля» на 2024 рік
  17. Затвердження структури та чисельності працівників комунальної установи «Спортивний клуб «Сергіївка»» на 2024 рік
  18. Про умови оплати праці Сергіївського селищного голови на 2024 рік.
  19. Про бюджет Сергіївської селищної  територіальної громади  на 2024 рік 15576000000 (код бюджету).
  20. Про прийняття комп’ютерної (офісної) техніки в рамках проекту міжнародної технічної допомоги PROSTO «Підтримка доступності послуг в Україні» у власність Сергіївської селищної ради (ЦНАП).
  21. Про зміни до Переліку адміністративних послуг, які надаються через відділ «Центр надання адміністративних послуг» Сергіївської селищної ради (ЦНАП).
  22. Про затвердження змін до Переліку адміністративних послуг, які надаються через відокремлені робочі місця в с.Миколаївка, в с. Приморське (Миколаївський та Приморський старостинський округи Сергіївської селищної ради) та вдосконалення надання адміністративних послуг в старостинських округах
  23. Про затвердження акту прийому-передавання основних засобів (мікроавтобус Газель)
  24. Про затвердження акту приймання-передачі основних засобів (комп’ютери).
  25. Про затвердження рішення виконавчого комітету Сергіївської селищної ради від 23.11.2023 № 387 «Про передачу Департаменту капітального будівництва та дорожнього господарства Одеської обласної державної адміністрації прав замовника щодо проєкту будівництва «Нове будівництво споруди цивільного захисту – протирадіаційного укриття Приморської гімназії з дошкільним відділенням та початковою школою Сергіївської селищної ради за адресою: Одеська область, Білгород-Дністровський район, с. Приморське, вул. Шкільна,3»
  26. Про затвердження вартості харчування та  організації  харчування дітей в закладах освіти Сергіївської селищної ради Білгород-Дністровського району Одеської області  на 2023-2024 навчальний рік
  27. Про внесення змін до відомостей до Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань про заклади загальної середньої освіти.
  28. Про внесення змін до рішення селищної ради від 11.02.2021 року № 106 «Про затвердження передачі рухомого та нерухомого майна, матеріальних цінностей та визначення балансоутримувача закладів дошкільної освіти, що розташовані на території Сергіївської селищної ради Білгород-Дністровського району Одеської області».
  29. Про затвердження переліку об'єктів комунальної власності Сергіївської селищної ради, що підлягають приватизації в 2024-2025 роках.
  30. Про приватизацію об’єкта комунальної власності та створення аукціонної комісії (Центральна 1)
  31. Про приватизацію об’єкта комунальної власності та створення аукціонної комісії (Гагаріна 31 А)
  32. Про приватизацію об’єкта комунальної власності та створення аукціонної комісії (Гагаріна 8)
  33. Про приватизацію об’єкта комунальної власності та створення аукціонної комісії (Набережна 11 А)
  34. Про  надання  дозволу   на   розробку проекту  землеустрою  щодо відведення земельних ділянок в  оренду АТ «ДТЕК ОДЕСЬКІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ» для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об'єктів передачі електричної енергії, що розташовані за адресою: Одеська область, Білгород-Дністровський район, с. Курортне, загальною площею 0,0100 га.
  35. Про  надання  дозволу   на   розробку проекту  землеустрою  щодо відведення земельних ділянок в  оренду АТ «ДТЕК ОДЕСЬКІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ» для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об'єктів передачі електричної енергії, що розташовані за адресою: Одеська область, Білгород-Дністровський район, с. Чабанське, загальною площею 0,0200 га.
  36.                Про  надання  дозволу   на   розробку проекту  землеустрою  щодо відведення земельних ділянок в  оренду АТ «ДТЕК ОДЕСЬКІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ» для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об'єктів передачі електричної енергії, що розташовані за адресою: Одеська область, Білгород-Дністровський район, с.Курортне.
  37.                Про  надання  дозволу   на   розробку проекту  землеустрою  щодо відведення земельних ділянок в  оренду АТ «ДТЕК ОДЕСЬКІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ» для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об'єктів передачі електричної енергії, що розташовані за адресою: Одеська область, Білгород-Дністровський район, с. Курортне, загальною площею 0,0150 га.
  38. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок в  оренду  АТ «ДТЕК ОДЕСЬКІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ»  для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об'єктів передачі електричної енергії, що розташовані за адресою: Одеська область, Білгород-Дністровський район, с. Курортне, загальною площею 0,0084 га.
  39. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок в  оренду  АТ «ДТЕК ОДЕСЬКІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ»  для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об'єктів передачі електричної енергії, що розташовані за адресою: Одеська область, Білгород-Дністровський район, с. Курортне 0,0032
  40. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок в  оренду  АТ «ДТЕК ОДЕСЬКІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ»  для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об'єктів передачі електричної енергії, що розташовані за адресою: Одеська область, Білгород-Дністровський район, Сергіївська селищна рада, загальною площею 0,0162 га.
  41. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок в  оренду  АТ «ДТЕК ОДЕСЬКІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ»  для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об'єктів передачі електричної енергії, що розташовані за адресою: Одеська область, Білгород-Дністровський район, с. Миколаївка, загальною площею 0,0130 га.
  42. Про  надання  дозволу   на   розробку проекту  землеустрою  щодо відведення земельних ділянок в  оренду АТ «ДТЕК ОДЕСЬКІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ» для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об'єктів передачі електричної енергії, що розташовані за адресою: Одеська область, Білгород-Дністровський район, с. Миколаївка, орієнтовною загальною площею 0,0150 га.
  43. Про внесення змін у додаток 1 до рішення Сергіївської селищної ради від 12 травня 2023 року № 1076 «Про    затвердження    переліку   земельних   ділянок комунальної власності,    які   підлягають     викупу    їх    користувачами,2023-2025 роках»доповнити його пунктами 12, 13, 14
  44. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,2500 га, для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за адресою: Одеська область, Білгород-Дністровський район, с. Вільне, вул. Першотравнева, 51, гр. Крементара Віталія Олександровича. Кадастровий номер: 5120885600:06:001:0204.
  45. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) площею 0,2500 га, за адресою: Одеська область, Білгород-Дністровський район, с. Вільне, вул. Південна, 29 гр. Терновському Володимиру Олексійовичу. Кадастровий номер: 5120885600:06:001:0197.
  46. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) площею 0,2498 га, за адресою: Одеська область, Білгород-Дністровський район, с. Вільне, вул. Центральна, 28, гр. Садовій Наталі Леонідівні. Кадастровий номер: 5120885600:06:001:0205.
  47. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), площею 0,1550 га, за адресою: Одеська область, Білгород-Дністровський район, с. Курортне, вул. Шкільна, 18, гр. Кузьменко Олені Анатоліївні та гр. Кузьменко Мар’яні Анатоліївні. Кадастровий номер: 5120885600:04:001:0907.
  48. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), площею 0,1704 га, за адресою: Одеська область, Білгород-Дністровський район, с. Приморське, вул. Курортна, 93, гр. Шамраю Станіславу Івановичу. Кадастровий номер: 5120885600:02:002:0673.
  49. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), площею 0,1097 га, за адресою: Одеська область, Білгород-Дністровський район, смт Сергіївка, вул. Шаболатська, 14/1, гр. Бадюку Володимиру Івановичу. Кадастровий номер: 5110300000:03:001:0050.
  50. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), площею 0,0032 га, для будівництва індивідуального гаражу за адресою: Одеська область, Білгород-Дністровський район, смт Сергіївка, пров. Лиманський, 3 гараж, 40, гр. Лукіній Ользі Вікторівні. Кадастровий номер: 5110300000:01:005:0075.
  51. Про надання дозволу гр. Лампізі Людмилі Леонідівні на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, орієнтовною площею 6,7 га, за адресою: Одеська область, Білгород-Дністровський район, Сергіївська селищна рада (колишня Миколаївська) (за межами населеного пункту), масив 12, ділянка №3.
  52. Про дострокове розірвання договору оренди землі за адресою: Одеська область, Білгород-Дністровський район, с. Курортне, вул. Нова, 80. Кадастровий номер 5120885600:04:001:0154.
  53. Про передачу земельної ділянки, площею 0,2500 га, у власність гр. Реуці Світлані Петрівні для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за адресою: Одеська область, Білгород-Дністровський район, с. Курортне, вул. Нова, 80. Кадастровий номер 5120885600:04:001:0154.
  54. Про передачу земельної ділянки, площею 0,2500 га, у власність гр. Сочновій Інні Іванівні для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за адресою: Одеська область, Білгород-Дністровський район, с. Миколаївка, вул. Котляревського, 72. Кадастровий номер: 5120885100:02:001:02
  55. Про передачу земельної ділянки, площею 0,2500 га, у спільну часткову власність гр. Щербушенко Максиму Сергійовичу та Щербушенко Тетяні Юріївні – співвласникам житлового будинку для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за адресою: Одеська область, Білгород-Дністровський район, с. Чабанське, вул. Райдужна, 14. Кадастровий номер: 5120885600:07:001:0221.
  56. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), площею 0,2500 га, за адресою: Одеська область, Білгород-Дністровський район, с. Косівка, вул. Молодіжна, 7, гр. Фролову Ігору Володимировичу. Кадастровий номер: 5120885600:05:001:0165.
  57. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), площею 0,2500 га, за адресою: Одеська область, Білгород-Дністровський район, с. Миколаївка, вул. Котляревського, 70, гр. Тиченку Максиму Сергійовичу, гр. Терновій Євгенії Олександрівні. Кадастровий номер: 5120885100:02:001:0255.
  58. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), площею 0,2500 га, за адресою: Одеська область, Білгород-Дністровський район, с. Косівка, вул. Степова, 1, гр. Насалчук Майї Григорівні. Кадастровий номер: 5120885600:05:001:0166.
  59. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), площею 0,2500 га, за адресою: Одеська область, Білгород-Дністровський район, с. Приморське, вул. Центральна, 93, гр. Бавицькому Володимиру Андрійовичу. Кадастровий номер: 5120885600:02:001:0415.
  60. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), площею 0,2500 га, за адресою: Одеська область, Білгород-Дністровський район, с. Миколаївка, вул. Чорноморська, 78, гр. Візняк Наталії Семенівні. Кадастровий номер: 5120885100:02:002:0826.
  61. Про передачу земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), площею 0,2500 га, за адресою: Одеська область, Білгород-Дністровський район, с. Миколаївка, вул. Котляревського, 35, гр. Плінгей Тетяні Анатоліївні. Кадастровий номер: 5120885100:02:002:0794.
  62. Про передачу земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), площею 0,2500 га, за адресою: Одеська область, Білгород-Дністровський район, с. Вільне, вул. Першотравнева, 1, гр. Мацейко Любові Анатоліївні. Кадастровий номер: 5120885600:06:001:0203.
  63. Про надання дозволу на укладання додаткової    угоди    до    договору оренди земельної ділянки за кадастровим номером 5120885100:02:002:0216.
  64. Про надання дозволу на укладання додаткової    угоди    до    договору оренди земельної ділянки за кадастровим номером 5120885600:02:001:0361
  65. Про надання дозволу Дитячому санаторію «Сергіївка» на розробку технічної документації із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельної ділянки для будівництва та обслуговування об’єктів рекреаційного призначення, кадастровий номер: 5110300000:03:003:0011, за адресою: Одеська область, Білгород-Дністровський район, смт Сергіївка, проспект Миру, 2.
  66. Про дострокове розірвання договору оренди землі за адресою: Одеська область, Білгород-Дністровський район, смт Сергіївка, вул. Гагаріна, 3ж/4. Кадастровий номер 5110300000:03:002:0025.
  67. Про передачу  земельної ділянки в оренду гр. Сляднєвій Валентині Юріївні для будівництва та обслуговування об’єктів рекреаційного призначення за адресою: Одеська область, Білгород-Дністровський район, смт Сергіївка, вул. Гагаріна, 3ж/4. Кадастровий номер 5110300000:03:002:0025.
  68. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, площею 0,0700 га, в оренду гр. Нікіфорову Руслану Геннадійовичу для будівництва та обслуговування об'єктів туристичної інфраструктури та закладів громадського харчування, за адресою: Одеська область, м. Білгород-Дністровський, смт Сергіївка, вул. Чорноморська, 14. Кадастровий номер 5110300000:03:002:0404.
  69.                Про надання дозволу гр. Стан Івану Олексійовичу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,06 га, в оренду для будівництва та обслуговування будівель торгівлі, що розташована за адресою: Одеська область, Білгород-Дністровський район, с. Косівка, вул. Набережна, 15-а.
  70. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу та об'єднання земельних ділянок комунальної власності Сергіївської селищної ради Білгород-Дністровського району Одеської області для будівництва та обслуговування об’єктів рекреаційного призначення, за адресою: Одеська область, Білгород-Дністровський район, смт Сергіївка, вул. Гагаріна, 11-а.
  71.                Про відмову у наданні  земельної ділянки за кадастровим номером 5120885100:01:002:0436 в оренду гр. Писарогло Вікторії Михайлівні для ведення особистого селянського господарства за адресою: Одеська область, Білгород-Дністровський район, Миколаївська сільська рада, комплекс будівель та споруд 1, 2.
  72. Про затвердження переліку земельних ділянок комунальної власності, право оренди яких підлягає продажу на земельних торгах у формі аукціону окремими лотами в 2024-2025 роках
  73. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, площею 3,4518 га, в постійне користування Відділу освіти, культури, молоді та спорту Сергіївської селищної ради для будівництва та обслуговування будівель закладів освіти, за адресою: Одеська область, Білгород-Дністровський район, смт Сергіївка, вул. Шкільна, 2. Кадастровий номер: 5110300000:03:004:0062.
  74. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, площею 1,1463 га, в постійне користування Відділу освіти, культури, молоді та спорту Сергіївської селищної ради для будівництва та обслуговування будівель закладів освіти, за адресою: Одеська область, Білгород-Дністровський район, смт Сергіївка, вул. Шкільна, 3-А. Кадастровий номер: 5110300000:03:004:0058.
  75. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, площею 3,4202 га, в постійне користування Відділу освіти, культури, молоді та спорту Сергіївської селищної ради для будівництва та обслуговування будівель закладів освіти, за адресою: Одеська область, Білгород-Дністровський район, с. Приморське, вул. Шкільна, 3. Кадастровий номер: 5120885600:02:001:0418.
  76. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, площею 1,9615 га, в постійне користування Відділу освіти, культури, молоді та спорту Сергіївської селищної ради для будівництва та обслуговування будівель закладів освіти, за адресою: Одеська область, Білгород-Дністровський район, с. Приморське, вул. Центральна, 173. Кадастровий номер: 5120885600:02:002:0678.
  77. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, площею 3,2000 га, в постійне користування Відділу освіти, культури, молоді та спорту Сергіївської селищної ради для будівництва та обслуговування будівель закладів освіти, за адресою: Одеська область, Білгород-Дністровський район, с. Миколаївка, вул. Центральна, 43-А. Кадастровий номер: 5120885100:02:002:0828.
  78. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, площею 0,6213 га, в постійне користування Відділу освіти, культури, молоді та спорту Сергіївської селищної ради для будівництва та обслуговування будівель закладів освіти, за адресою: Одеська область, Білгород-Дністровський район, с. Миколаївка, вул. Перемоги, 4. Кадастровий номер: 5120885100:02:002:0827.
  79. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,2275 га, для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за адресою: Одеська область, Білгород-Дністровський район, с. Косівка, вул. Степова, 25, гр. Орленко Олегу Сергійовичу. Кадастровий номер: 5120885600:05:001:0167.
  80. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 6,9849 га, для ведення товарного сільськогосподарського виробництва за адресою: Одеська область, Білгород-Дністровський район, Приморська сільська рада, масив №7, ділянка 14, гр. Тарасенко Юлії Яковлівні. Кадастровий номер: 5120885600:01:001:0335
  81. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, площею 5,5972 га, в оренду ТОВ «НАДІЯ-ІЗВОР» для обслуговування дитячого санаторію «Надія-Ізвор», за адресою: Одеська область, Білгород-Дністровський район, смт Сергіївка, вул. Гагаріна, 19.
  82. Про виконання «Програми підтримки підрозділів територіальної оборони та Збройних Сил України на 2023-2025 роки» за 2023 рік
  83. Про виконання «Комплексної цільової програми ліквідації наслідків спричинених збройною агресією Російської Федерації на території Сергіївської територіальної громади на 2022-2023 роки» за 2023 рік
  84.                Про затвердження звіту про виконання Програми функціонування відділу «Центр надання адміністративних послуг» Сергіївської селищної ради Білгород-Дністровського району Одеської області на 2023-2025 роки
  85. Про хід виконання програми по локалізації та ліквідації амброзії полинолистої  на території Сергіївської селищної ради протягом 2021-2024 років за 2023 рік
  86.                Про хід виконання Програми «Утримання кладовища в межах Шабівської сільської об’єднаної територіальної громади на 2022-2023 роки» за 2023 рік
  87.                Про хід виконання Комплексної цільової програми розвитку  КП «Сергіївська гідрогеологічна режимно-експлуатаційна станція» на 2022-2023 роки» за 2023 рік
  88. Про хід виконання Програми розвитку об’єктів комунальної власності, земельних відносин, раціонального використання та охорони земель на території Сергіївської селищної ради на 2023-2024 роки.
  89. Про затвердження звіту служби у справах дітей «Про виконання Програми  «Забезпечення прав дітей Сергіївської територіальної громади  на 2023-2025 роки» за 2023 рік».
  90. Про хід виконання  заходів цільової Програми «Соціальний захист» на 2021-2023 роки  за  підсумками 2023 року
  91. Про виконання «Програми цивільного захисту, техногенної та пожежної безпеки Сергіївської ОТГ Білгород-Дністровського району Одеської області на 2021-2023 роки»  за 2023 рік.
  92. Про виконання «Комплексної цільової програми Фінансової підтримки Комунального   підприємства «Житлово-комунальне господарство  смт. Сергіівка» за 2023 рік.
  93. Про виконання "Комплексної цільової програми «Фінансової підтримки КП «Курорт-сервіс»  на 2023рік» Сергіївської  територіальної громади   Білгород-Дністровського району Одеської області" за 2023 рік.
  94. Про виконання у 2023 році заходів Програми Сергіївської селищної Білгород-Дністровського району Одеської області «Шкільний автобус» на 2021-2025 роки 
  95. Про виконання у 2023 році заходів Програми розвитку закладів культури, проведення культурно-мистецьких заходів та відзначення державних і національних свят в Сергіївській селищній раді Білгород-Дністровського району Одеської області на 2021-2023 роки.
  96. Про виконання «Програми соціально-економічного розвитку Сергіївської селищної ради Білгород-Дністровського району Одеської області  на 2022–2024 роки» за 2023 рік.
  97.  Про звіт селищного голови за 2023 рік.
  98. Про виконання  бюджету Сергіївської територіальної громади за  9 місяців 2023 року.
  99. Про виконання  бюджету Сергіївської територіальної громади за 2023 рік.

 

Селищний голова                                                      Анатолій ЧЕРЕДНИЧЕНКО


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь