Сергіївська селищна рада
Білгород-Дністровського району Одеської області
ОФІЦІЙНИЙ САЙТ
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Моя родина та миттєвості сімейного щастя

Дата: 27.05.2024 15:37
Кількість переглядів: 29

Фото без описуКрізь пожежі боїв з ворогом, травень дарує Україні два прекрасні свята - День матері -10 травня та Міжнародний день сім’ї - 15 травня.

Сім’я – найдорожче, що є у кожної людини. Родина – це міцна фортеця, найбільша гордість де почуваєшся щасливим, потрібним, де панує злагода, любов, взаєморозуміння, підтримка один одного.  Сімейні цінності – це все, що нас об’єднує, все, що ми готові відстоювати, оберігати та захищати.

                Сім’я та сімейні цінності – це найважливіший фундамент, на якому будується життя будь-якої людини. Формування особистості починається саме у сім’ї бо сімейні цінності прищеплюють потрібні навички для гармонійного розвитку цілісної натури. Сім’я та сімейні цінності завжди нерозривно пов’язані між собою і один без одного не існують. Якщо сім’я відсутня, сімейні цінності автоматично втрачають  своє значення. Це дуже важливо, коли дитина з самого раннього дитинства починає усвідомлювати, що  родина – це його всесвіт.

            З нагоди відзначення Міжнародного дня сім'ї, з неповнолітньою особою, яка перебуває на обліку в Білгород-Дністровському відділі пробації, психологом відділу спільно з працівником Білгород-Дністровського центру соціальних служб  проведено захід  на тему «Моя родина та миттєвості сімейного щастя». З неповнолітньою засудженою обговорено питання як «мій дім, моя родина – моя фортеця, яка є міні-державою зі своїми моральними цінностями, взаємною повагою і любов’ю, зі своїми правилами буття».

            Крім того, модератором кіноклубу медіа просвіти з прав людини Docudays UA при Білгород-Дністровському районному відділі  проведено показ та обговорено короткометражну навчальну стрічку про права людини з колекції Польської Гельсінської спілки з прав людини «Карла і Нордал». Ця стрічка розкрила безмежну любов сестри та брата їх повсякденне життя, сповнене як складних життєвих ситуацій, так і щасливих моментів.

            Після переглянутого кінофільму зауважили що, сімейні цінності і традиції допомаагають створити позитивний мікроклімат у родині, прищипити дітям важливі моральні якості з малечку та сформувати відчуття гордості за приналежність до своєї родини. Також акцентовано увагу на взаємодопомогу та толерантного ставлення членів родини один до одного.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь