Сергіївська селищна рада
Білгород-Дністровського району Одеської області
ОФІЦІЙНИЙ САЙТ
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

До уваги мешканців громади. Чи актуалізовано відомості про реєстрацію місця вашого проживання в реєстрі

Дата: 27.09.2022 09:24
Кількість переглядів: 325

Фото без описуЗвертаємо увагу, що на сьогоднішній день послуги з реєстрації, декларування місця проживання надаються з використанням інформаційної системи «Реєстр територіальної громади» Державної міграційної служби України.

Саме ця система призначена для обробки визначеної Законом «Про надання публічних (електронних публічних) послуг щодо декларування та реєстрації місця проживання в Україні» інформації, що створюється, ведеться та адмініструється органом реєстрації у порядку, визначеному вказаним Законом. Тобто це інформація про осіб, місце проживання яких зареєстроване на певній території (смт.Сергіївка, с.Миколаївка, с.Приморське, с.Вільне, с.Косівка, с.Курортне, с.Попапздра, с.Чабанське).

Реєстр територіальної громади Сергіївської селищної ради наповнюється щоденно. Змінюючи реєстрацію місця проживання, реєструючи місце проживання новонароджених дітей, реєструючи місце проживання особи відділ «Центр надання адміністративних послуг» Сергіївської селищної ради вносить відповідні зміни та оновлює дані в зазначеному Реєстрі.

Проте, залишається відсоток мешканців громади, дані яких змінились: наприклад, змінилось прізвище у зв'язку з одруженням, змінено паспорт громадянина України, але інформація в Реєстрі залишилась попередньою до моменту звернення особи із заявою щодо внесення змін до своїх персональних даних.

Також звертаємо увагу, що батькам необхідно зареєструвати місце проживання дітей до 14 років з метою отримання паспорта громадянина України вже з реєстрацією місця проживання.

Актуалізація необхідна для коректного відображення відомостей в Єдиному державному демографічному реєстрі, порталі «ДІЯ» та Реєстрі територіальної громади та при отриманні громадянами адміністративних і соціальних послуг.

Якщо ви звертались до селищної ради з приводу реєстрації місця проживання після 01.04.2021 року та не змінювали в останній період прізвище, ім’я та по батькові, не проводили заміну паспорту громадянина України, то потреби у зверненні до відділу ЦНАП з актуалізації відомостей не має.

Перевірити відомості про себе в Реєстрі ви можете самостійно з використанням смартфону, планшету або комп’ютеру через портал  «Дія» та отримати Витяг про місце проживання. Для цього вам потрібно ввести у пошуковій системі слово «Витяг про місце проживання Дія» або зайти за наступним посиланням https://diia.gov.ua/services/vityag-z-reyestru-teritorialnoyi-gromadi

Якщо відомості в Реєстрі про вас відсутні або не відповідають на сьогодні (не актуальні), то пропонуємо звернутись до 21 жовтня поточного року до відділу «Центру надання адміністративних послуг» (смт.Сергіївка, вул Гагаріна,3, 1-й поверх) для їх актуалізації.

Мешканці старостинських округів можуть звернутись щоденно з понеділка по п’ятницю з 08:30год. до 15:30 год. для внесення, уточнення та оновлення інформації в Реєстрі територіальної громади Сергіївської селищної ради відповідно за адресами:

с.Приморське, вул.Центральна, буд.123 (Приморський старостинський округ – с.Приморське, с.Вільне, с.Косівка, с.Курортне, с.Попапздра, с.Чабанське); 

с.Миколаївка, вул.Центральна, буд.62 (Миколаївський старостинський округ (с.Миколаївка).

При зверненні необхідно мати з собою документ, на підставі якого здійснюється внесення актуальної інформації до Реєстру (паспорт або інший документ, до якого вносяться відомості про реєстрацію місця проживання). У разі актуалізації інформації про малолітню дитину, необхідне свідоцтво про народження дитини, а також документи, що підтверджують особу законного представника та надати будинкову книгу. Військовозобов’язані також мають пред’явити військовий квиток.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь