Сергіївська селищна рада
Білгород-Дністровського району Одеської області
ОФІЦІЙНИЙ САЙТ
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

СЕЛЕКТОРНА НАРАДА З ГОЛОВАМИ ТЕРИТОРІАЛЬНИХ ГРОМАД

Дата: 03.03.2023 09:24
Кількість переглядів: 116

1 березня 2023 року сільський селищний голова ЧЕРЕДНИЧЕНКО Анатолій Григорович  взяв участь у селекторній нараді, яка відбулась в Білгород-Дністровській районній державній адміністрації. Провів веб нараду голова-начальник Білгород- Дністровської районної державної (військової) адміністрації Василь САМОКИШ, за участі першого заступника голови Тетяни ДОМЧИНСЬКОЇ, заступника начальника Білгород-Дністровського РТЦК та СП Сергія КОВАЛЯ та інших запрошених.


У ході онлайн засідання учасники наради заслухали інформації про поточний стан справ з формування стрілецького батальйону у районі. До відома присутніх були доведені загальні показники та дані в розрізі громад. Серед пропозицій, що мають покращити хід мобілізаційних заходів, було запропоновано проведення виїздів безпосередньо до ЦНАПів територіальних громад представників Нацполіції, Нацгвардії та Держприкордонслужби.
Наступним було розглянуто питання про приведення до належного
санітарного стану та благоустрій територій населених пунктів громад, в
рамках загальнодержавного місячника з благоустрою населених пунктів. У зв’язку із цим було запропоновано ліквідувати стихійні сміттєзвалища, провести прибирання узбіч автошляхів, розробити схеми вивозу сміття від приватних помешкань тощо, задля забезпечення утримання територій громад у належному стані, створення сприятливих умов для життєдіяльності громадян, поліпшення екологічного стану та архітектурно-естетичного вигляду об’єктів на території громад. Також під час засідання з головами територіальних громад було зазначено про активізацію виконання розпоряджень начальника Одеської обласної військової адміністрації «Про заходи щодо забезпечення призову військовозобов’язаних та резервістів на військову службу під час мобілізації» та «Про виконання заходів загальної мобілізації».
По всім питанням, винесеним на розгляд наради, були надані відповідні доручення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь