Сергіївська селищна рада
Білгород-Дністровського району Одеської області
ОФІЦІЙНИЙ САЙТ
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

«Сімейні цінності моєї родини»

Дата: 11.07.2023 14:59
Кількість переглядів: 74

Фото без описуСім’я – найдорожче, що є в кожної людини. Родина – міцна фортеця, де людина почувається щасливою, потрібною, це наша підтримка і опора, розрада і найбільша гордість. У кожній сімї панує злагода, любов, взаєморозуміння, адже ми завжди прислухаємось один до одного. Сімейні цінності – це все, що нас об’єднує, все, що ми готові відстоювати, оберігати та захищати.

В Білгород-Дністровському районному відділі філії державної установи «Центр пробації» в Одеській області на протязі тижня проводились заходи на тему: «Сімейні цінності» для осіб міра покарання, яких не пов’язана з позбавленням волі. На виховний захід були запрошенні працівники Білгород-Дністровського міського Центру соціальних служб.

Мета - підвищення статусу родинно-сімейного виховання, сприяння в побудові близьких емоційних зв’язків між членами родини.

У ході групової роботи  учасники висловлювали свої думки про сім’ю та розуміння її значення, ділилися власними прикладами родинних відносин, особистісних стосунків та власними обов’язками у сім’ї.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь