Сергіївська селищна рада Білгород-Дністровського району Одеської області
ОФІЦІЙНИЙ САЙТ
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

«Співпраця уповноваженого органу з питань пробації із державними інституціями в сфері соціальної політики»

Дата: 17.07.2023 16:42
Кількість переглядів: 80

Фото без описуНалежним чином налагоджена співпраця  між всіма органами та установами, діяльність яких пов’язана з особами, які ведуть антисоціальний спосіб життя або притягувались до кримінальної відповідальності, є  однією з запорук успіху. Так, лише при охопленні всіх сфер життя засудженої особи, можливо розробити та виконати необхідний для її виправлення комплекс заходів. Більшість осіб, які вперше вчиняють кримінальні правопорушення, є особи молодіжного віку, при проведенні профілактичної та соціально – виховної роботи з якими необхідна тісна співпраця між органом виконання покарань та урядовими інституціями.

Однією з таких соціальних партнерських організацій, що тісно співпрацюють з уповноваженим органом з питань пробації є Центр соціальних служб.

17 липня 2023 року  була проведена робоча зустріч начальника Білгород-Дністровського районного відділу філії Державної установи «Центр пробації» в Одеській області  Наталією Коротковою та директором Центру соціальних служб Білгород-Дністровської міської ради Тетяною В’язових. Обговорено алгоритм подальшої ефективної співпраці у сфері організації здійснення соціально-виховної, профілактичної роботи, реалізації спільних профілактичних та інформаційних заходів із дітьми та молоддю, засудженими до покарань не пов’язаних з позбавленням волі та складено план спільних дій на ІІ півріччя 2023 року.

Участь неурядових організацій у виправленні засуджених, як правило, виражається у правовому вихованні − пропаганді законослухняної поведінки, юридичному консультуванні, сприянні трудовому вихованню засуджених шляхом надання допомоги у наданні допомоги в отриманні освіти та підвищенні рівня освіти, психологічної підтримки, трудовому і житлово-побутовому влаштуванні осіб міра покарання, яких не пов’язана з позбавленням волі.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь