Сергіївська селищна рада
Білгород-Дністровського району Одеської області
ОФІЦІЙНИЙ САЙТ
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Термінове повідомлення щодо виявлення кадмію в авокадо з Перу: Важлива інформація для операторів ринку та споживачів!

Дата: 09.08.2023 16:20
Кількість переглядів: 119

Фото без описуБілгород-Дністровське районне управління Головного управління Держпродспоживслужби в Одеській області інформує про отримання інформаційного повідомлення системи RASFF від 04 серпня 2023 року № 2023.4661-fup3 стосовно виявлення кадмію в авокадо з Перу (виробник: Agro San Jacinto S.A.C.), що експортувалось з Польщі (оптовик: RK-Impex.PL SP.ZOO, Przemysl) до України (отримувач: ТОВ «Вподобайка», площа Десятого Квітня 1, к. 52, м. Одеса, 65009).

         Для інформації: сполуки кадмію можуть потрапити в організм через стравохід або органи дихання. При попаданні в організм, речовини кадмію завдають шкоди травної та дихальної системи, а також вражають нервову систему.

         Попереджаємо операторів ринку, які здійснюють обіг вищезазначеної продукції, про необхідність вилучити її з обігу та у строк не більше двох робочих днів письмово інформувати про виявлену невідповідність Білгород-Дністровське районне управління Головного управління Держпродспоживслужби в Одеській області, що передбачено частиною 3 статті 20 Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів».

Шановні споживачі!

         У разі виявлення в обігу цієї продукції, повідомляйте Білгород-Дністровське районне управління Головного управління Держпродспоживслужби в Одеській області на е-mail: bilgdnestr@odesa.consumer.gov.ua.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь