Сергіївська селищна рада
Білгород-Дністровського району Одеської області
ОФІЦІЙНИЙ САЙТ
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Вибір майбутньої професії.

Дата: 17.10.2023 13:13
Кількість переглядів: 85

Фото без опису«Шукаю роботу!», «Потрібна робота!», «Де її знайти?» , «Як визначитись з професійною діяльністю» - ці та інші питання турбують кожного з нас на певних життєвих етапах в незалежності від статті, віку, рівня освіти тощо. З одного боку, ринок праці ніби й насичений людьми, які шукають вакансії, з іншого – роботодавці відчувають дефіцит досвідчених професіоналів, котрі мають відповідні риси, якості, уміння, спеціалізацію.

         Вибір майбутньої професії – це важливий крок і він повинен бути добре виваженим, цілком усвідомленим 13 жовтня 2023 року провідним інспектором Білгород-Дністровського районного відділу філії Державної установи «Центр пробації в Одеській області  Оленою Кузнецовою, було організовано зустріч неповнолітнього суб’єкта пробації, з кар’єрним радником відділу кар’єрного консультування Білгород-Дністровської філії Одеського обласного центру зайнятості Оксаною Долготер.

         В ході індивідуальної консультації із застосуванням профдіагностичного обстеження, підліток мав можливість пройти тести із професійної орієнтації онлайн платформи «Моя кар’єра». Дана платформа базується на визначенні індивідуальних інтересів, а також вмінь та схильностей особи. Мета даної зустрічі була спрямована на правильний вибір професії, що зумовлює в майбутньому моральне задоволення, позитивну самооцінку, високу продуктивність праці, якість продукції.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь