Сергіївська селищна рада
Білгород-Дністровського району Одеської області
ОФІЦІЙНИЙ САЙТ
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Показ стрічки «Нескорений Херсон» кіноклубу мережі DOCU/CLUB.

Дата: 19.10.2023 11:28
Кількість переглядів: 164

Фото без опису

Патріотизм – це гідність, любов до духовних, культурних і матеріальних цінностей своєї Батьківщини, бажання збереження її характерних особливостей, її культурного надбання та захист інтересів своєї громади, народу в цілому. А коли твою гідність принижують, нападають на твою державу, зневажають твою мову і культуру – то тоді патріотизм і прокидається. Як це сталося зараз.

Патріотизм – це також про любов. Якщо ми любимо нашу культуру, нашу ментальність, нашу мову – то хай навіть пройдуть сотні років, ми і далі любитимемо свою рідну Україну! А зробити це ми можемо підсиливши патріотизм надійною ідеологією у своїх громадян.

Так в рамках виховання патріотичності з категорією суб'єктів пробації, які засуджені за злочини проти основ національної безпеки України, 10 жовтня 2023 року та 12 жовтня 2023року Білгород-Дністровський районний відділ пробаціїв рамках роботи Кіноклубу мережі DOCU/CLUB, було продемонструвано документальну стрічку«Нескорений Херсон».

 «Нескорений Херсон» – це зізнання в любові рідному місту, людей які живіуть у небезпеці, та попри все, долають труднощі, не втрачаючи оптимізму, вірять у перемогу та роблять усе можливе, аби їхнє місто продовжувало жити в такий нелегкий час.

Даний захід був спрямований на формування в підоблікових патріотичної проукраїнської соціальної позиції та розвиток української громадської ідентичності.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь