Сергіївська селищна рада
Білгород-Дністровського району Одеської області
ОФІЦІЙНИЙ САЙТ
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Вистояти легше разом. Нова кампанія про важливість підтримки ветеранів, їхніх родин, рідних й близьких загиблих.

Дата: 31.10.2023 08:40
Кількість переглядів: 110

Фото без описуБути уважнішими одне до одного й до власних емоцій закликає нова кампанія Міжнародної організації з міграції (МОМ) в Україні, Міністерства у справах ветеранів та агенції plusone social impact. Серія емоційних роликів покликана надихнути українців підтримувати одне одного, а також звертатися за психологічною підтримкою спеціалістів.                                   

Другий рік повномасштабної війни дається взнаки. Ветерани та їхні родини, рідні й близькі загиблих – під ці категорії підпадає вже значна кількість українців. Біль втрати, спогади й інші прояви посттравматичного стану заважають відчувати життя в повній мірі – складний емоційний досвід вимагає часу на осмислення й прийняття, а повернення до цивільного життя – великої підтримки. І мова тут не тільки про спеціалізовану допомогу, але й про внесок кожного, громаду, у якій живуть та до якої повертаються люди.

💡Коли складно і здається, що нікому немає діла до твоїх переживань. Коли не вистачає сил і так потрібна підтримка. Будь ласка, пам'ятай: завжди знайдуться готові вислухати, зрозуміти, побути поряд. Варто лиш зважитися говорити.

👉Наша сила в єдності, підтримці та розумінні. Важливо вистояти: заради себе, родини, заради майбутнього – нашого і країни. Вистояти легше разом.

🤝Про свої думки, страхи, тривоги можна заговорити з рідними, друзями чи побратимами. А можна – звернутися на безкоштовну лінію психологічної підтримки МОМ за номером 0 800 211 444. Гаряча лінія працює безкоштовно та анонімно, щодня з 10:00 до 20:00.

Більше інформації на сайті: https://iom-emotionline.com.ua/?fbclid=IwAR2axwXO-E5SnDZ3jbKyafY7TYUxabY5xSed-Eo6SkdLr7S9swpSFiCu1-I


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь