Сергіївська селищна рада Білгород-Дністровського району Одеської області
ОФІЦІЙНИЙ САЙТ
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Робочі зустрічі в ОТГ

Дата: 01.11.2023 16:30
Кількість переглядів: 140

Фото без описуДнями були проведені чергові виїзні заходи в.о. директора Білгород-Дністровської філії Одеського обласного центру зайнятості Ніни Принц, начальника відділу рекрутингу, взаємодії з роботодавцями Альони Васильченко, заступника директора філії Наталії Кавалєрової та начальника відділу кар’єрного консультування Анастасії Земляної-Украінчук в Мологівську та Сергіївську об’єднані територіальні громади.

 В.о. директора центру зайнятості Ніна Принц та начальник відділу взаємодії з роботодавцями Альона Васильченко обговорили з начальником відділу соціального захисту населення Мологівської ОТГ Людмилою Скорик питання зайнятості внутрішньо переміщених осіб, які зареєстровані в громаді, надали інформацію про можливість навчання безробітних громадян на базі Державного навчального закладу "Одеський центр професійно-технічної освіти державної служби зайнятості", поінформували про основні умови отримання мікрогранту, на що можна витратити кошти, механізм та умови використання коштів з рахунку, а також активні програми від служби зайнятості.

Важливою темою наразі є повернення до зайнятості  учасників бойових дій та осіб з інвалідністю внаслідок війни. Заступник директора філії  Наталія Кавалєрова  ознайомила інспектора військового облікового столу Сергіївської селищної ради з активними програмами зайнятості для ветеранів та було  домовлено стосовно подальшої співпраці з цього питання.

Під час виїзних заходів громадяни, які прийшли на консультацію, були проінформовані про стан регіонального ринку праці, актуальні вакансії, послуги служби зайнятості, зокрема про порядок реєстрації безробітних, умови участі в громадських та інших роботах тимчасового характеру, проходження професійного навчання, можливості електронних сервісів тощо.

Подібні заходи – ефективний формат комунікації з клієнтами та соціальними партнерами.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь