Сергіївська селищна рада Білгород-Дністровського району Одеської області
ОФІЦІЙНИЙ САЙТ
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Освітянам Старокозацької та Шабівської ОТГ про активні програми зайнятості.

Дата: 16.01.2024 10:31
Кількість переглядів: 105

Фото без описуОсобливої актуальності в умовах розбудови Нової української школи набуває підготовка фахівців освітньої галузі високої якості. Саме тому вкрай актуальним є пошук шляхів, форм, методів і засобів організації професійного розвитку сучасних вчителів. Активні програми  від служби зайнятості зараз як ніколи  актуальні для освітян.

11.01.2024 та 12.01.2024 в.о. директора Білгород-Дністровської філії Наталія Кавалєрова, начальник відділу рекрутингу та взаємодії з роботодавцями Альона Васильченко  та начальник відділу кар’єрного консультування Анастасія Земляна-Украінчук провели зустрічі з освітянами Шабівської та Старокозацької громад щодо активних програм зайнятості.

Відвідали КУ «Шабівський центр професійного розвитку педагогічних працівників» , опорний навчальний заклад «Шабівський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів», Шабівський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів, управління освіти культури, молоді та спорту Старокозацької сільської ради, де поспілкувалися з керівниками та працівниками стосовно умов отримання ваучера, напрямків навчання, особливу увагу приділили спеціальностям, пов’язаними з діяльністю у сфері освіти. Враховуючи реформування системи шкільного харчування, керівники отримали інформацію й стосовно неформального навчання  за професією «кухар»  та навчання за ваучером за цією  ж професією в Одеському ЦПТО ДСЗ.

            Фахівці служби зайнятості ознайомили освітян з дією Урядової програми, відповідно якої роботодавець, що працевлаштував людину з інвалідністю та підготував для неї робоче місце, має можливість отримати компенсацію вартості облаштування такого місця. Головна мета програми - посилити зацікавленість роботодавців до працевлаштування людей з інвалідністю і, в свою чергу, надати можливість обмежено придатним громадянам повернутися до активної зайнятості та соціалізуватися.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь