Сергіївська селищна рада Білгород-Дністровського району Одеської області
ОФІЦІЙНИЙ САЙТ
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Інформування студентської молоді про грантові програми.

Дата: 22.03.2024 11:39
Кількість переглядів: 74

Фото без описуЧас не стоїть на місці, все змінюється — змінюється і ринок праці. Молодь все більше цікавить власна справа, яка приносить задоволення. Проте втілити самостійно ідею після ВНЗ важко, оскільки фінансової подушки немає та і знань бракує. Та все, що здається мріями – одного дня, маленькими кроками, може стати реальністю.

 Так, для студентів 4 курсу  Білгород- Дністровського  морського рибопромислового фахового коледжу кар’єрним радником відділу кар’єрного консультування Білгород-Дністровської філії ООЦЗ Оксаною Долготер був проведений захід з метою орієнтації на підприємницьку діяльність за державною програмою «єРобота».

Фахівець ознайомила студентів з грантовою програмою «Власна справа», розповіла про умови отримання гранту, можливість пройти навчання в ДНЗ «Одеський центр професійно- технічної освіти ДСЗ» за напрямком «Держпрограма Є-робота. Отримання державного гранту на створення або розвиток власного бізнесу.» та втілити власну ідею у бізнес- план. Під час заходу студенти отримати відповіді на питання, які їх цікавили.

Кожен бізнес — це ризик. Все залежить від Ваших навичок, вмінь, а також від обставин та локалізації. Якщо Ви підготуєтесь і оберете відповідну галузь — Ви маєте великі шанси на успіх!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь