Сергіївська селищна рада
Білгород-Дністровського району Одеської області
ОФІЦІЙНИЙ САЙТ
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Оголошення

17 Травня, 2024 р., 15:26
УВАГА!!! Згідно інформації ТОВ «Одеська Обласна Енергопостачальна Компанія», серед мешканців Сергіївської ОТГ наявна заборгованість за спожиту електроенергію помешкань побутових клієнтів. У випадку  несвоєчасного погашення вказаної заборгованості ТОВ «Одеською Обласною Енергопостачальною Компанією» буде здійснено стягнення у судовому порядку, згідно переліку.
16 Травня, 2024 р., 15:52
Сім’я – це компас, який веде нас. Вона є джерелом натхнення для досягнення великих висот і нашого комфорту, коли ми іноді сумніваємося,
16 Травня, 2024 р., 15:51
З 2006 року в третій четвер травня в нашій країні відзначають День вишиванки. Вишиванка – національна святиня, бо символізує і несе в собі духовне багатство, високу мудрість і традиційний зв'язок багатьох поколінь, що не переривається віками. Вишиванку передають з роду в рід, зберігають як реліквію. Вона символ здоров’я й краси, щасливої долі і родинної пам’яті, любові і вірності, адже вишита українська сорочка – це не просто одяг, це справжній оберіг. Носіть вишиванки з гордістю, тому що це наша історія та культурне надбання, яке є тільки у нашого народу.
16 Травня, 2024 р., 13:12
Трихофітія (стригучий лишай) — хронічна грибкова хвороба тварин і людини, що характеризується свербежем, утворенням на шкірі безволосих, різко обмежених круглих плям, вкритих жовто-сірими лусочками, або запальною реакцією шкіри і фолікулів з утворенням товстих висівкоподібних кірок. Також вражаються волосся і нігті.
16 Травня, 2024 р., 09:17
Одеський обласний центр зайнятості запрошує всіх бажаючих прийняти участь у онлайн семінарі на тему «Мікрогранти», який відбудеться 17.05.2024 року о 10:00.
16 Травня, 2024 р., 08:42
Відділ з питань праці Управління інспекційної діяльності в Одеській області Південного Міжрегіонального управління Державної служби з питань праці України проводить сеанс «Прямої телефонної лінії»:
16 Травня, 2024 р., 08:41
З нагоди Дня охорони праці фахівці Південного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці інформують щодо впливу чинників мікроклімату виробничих приміщень на організм працівника.
16 Травня, 2024 р., 08:35
Трудовий договір з нефіксованим робочим часом - це особливий вид трудового договору, умовами якого не встановлено конкретний час виконання роботи. Обов'язок виконувати таку діяльність виникає виключно у разі надання роботодавцем передбаченої трудовим договором роботи без гарантування того, що вона буде надаватися постійно, але з дотриманням умов оплати праці, передбачених ст. 21-1 КЗпП України.
16 Травня, 2024 р., 08:33
Конституцією України закріплено право на працю кожної людини, яка має будь-яку групу інвалідності.   
10 Травня, 2024 р., 19:38
​Генеральною Асамблеєю ООН 2021-2030 роки проголошені ІІ Десятиліттям із забезпечення безпеки дорожнього руху, глобальною метою якого є скорочення кількості смертей та травм у результаті дорожньо-транспортних пригод. В межах реалізації глобальної мети Десятиліття в Україні з 13 по 19 травня 2024 року буде проведено 8-й Глобальний тиждень безпеки дорожнього руху ООН. По всій Україні відбудеться низка заходів з безпеки дорожнього руху. З метою пропаганди безпеки дорожнього руху, профілактики дорожньо-транспортного травматизму та необхідності вироблення навичок дотримання правил поведінки на дорозі до заходів долучаються і територіальні сервісні центри.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь