Сергіївська селищна рада
Білгород-Дністровського району Одеської області
ОФІЦІЙНИЙ САЙТ
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Оголошення

24 Квітня, 2024 р., 08:33
Туберкульоз являє собою хронічне захворювання багатьох видів тварин та людини, що характеризується утворенням у різних органах специфічних вузликів – туберкулів, які з часом піддаються казеозному перетворенню та вапнуванню. Серед свійських тварин велика рогата худоба є однією із найчутливіших до зараження!
23 Квітня, 2024 р., 08:37
Вибір професії - чи не найголовніший чинник того, як складеться твоє подальше життя, як ти в ньому будеш себе почувати. Вперше питання вибору майбутньої справи постає перед школярами після закінчення 9 або 11 класу. У когось уже є чітко сформований план: куди вступати, який заклад обрати. А хтось і досі не знає, як складеться його майбутнє.
22 Квітня, 2024 р., 11:52
Якщо щодо дитини або у її присутності вчиняється домашнє насильство, то по-перше, необхідно звернутися до головного суб’єкта з протидії домашньому насильству – поліції. За номером 102 необхідно викликати уповноважений підрозділ Національної поліції. Поліцейські виїжджають на виклик, встановлюють необхідні обставини. Якщо є відео, фотофіксація, їх необхідно надати поліцейським
22 Квітня, 2024 р., 09:52
Спеціальна телефонна лінія для надання консультацій та підтримки для ветеранів війни, членів їх сімей та родин Захисників та Захисниць України безоплатно працює щодня з 8.00 до 20.00 години. За телефоном 0 800 505 217 кваліфіковані фахівці надають консультацію з нагальних питань ветеранам і ветеранкам, членам їхніх сімей, а також родинам полеглих воїнів.
22 Квітня, 2024 р., 09:44
Південне міжрегіональне управління ДПС по роботі з ВПП звертає увагу платників податків на роз’яснення ДПС України щодо застосування до платників, які мають можливість своєчасно виконувати свої податкові обов’язки, штрафних санкцій за порушення строків, визначених Податковим кодексом України, для подання податкової звітності та сплати податків і зборів.
18 Квітня, 2024 р., 08:53
Повномасштабне вторгнення Росії в Україну в лютому 2022 року помітно вплинуло на життя українців, які відчувають наслідки війни на своєму ментальному (психічному) здоров'ї. За ініціативи першої леді України Олени Зеленської у співпраці з Координаційним центром з психічного здоров’я при Кабінеті міністрів Українив травні 2022 року створена Всеукраїнська програма ментального здоров'я «Ти як?» спрямована на розбудову якісної системи надання послуг у сфері психосоціальної підтримки та розвиток культури піклування про ментальне здоров'я.
17 Квітня, 2024 р., 13:14
Волонтерська діяльність є однією з форм громадської активності та громадянської культури, основою побудови та розвитку громадянського суспільства. Волонтерська діяльність втілює у себе найшляхетніші прагнення людства – прагнення миру, свободи, безпеки та справедливості для всіх людей. Одним із таких напрямів соціальної допомоги є участь добровольців у здійсненні цілої низки соціальних послуг для тих, хто їх потребує. Будь-яка людина, що свідомо і безкорисливо трудиться на благо інших, може називатися волонтером. Сучасна ситуація в Україні характеризується соціально-психологічною, економічною нестабільністю, зниженням рівня життя більшості населення, зростанням злочинності і насильства.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь