Сергіївська селищна рада
Білгород-Дністровського району Одеської області
ОФІЦІЙНИЙ САЙТ
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Важлива інформація для мешканців громади!!!

Дата: 05.10.2022 12:24
Кількість переглядів: 146

Фото без описуНагадуємо, що відділом «Центр надання адміністративних послуг» Сергіївської селищної ради (відділ «ЦНАП») проводиться актуалізація відомостей в Реєстрі територіальної громади, в якому містяться відомості щодо реєстрації місця проживання на території громади, тобто місце проживання яких зареєстроване в населених пунктах: смт.Сергіївка, с.Миколаївка, с.Приморське, с.Вільне, с.Косівка, с.Курортне, с.Попаздра, с.Чабанське.

Зазначена інформація використовується при призначені соціальних виплат з державного, місцевого фонду або від інших громадських організацій та для вирішення інших питань громадського, соціального та державного характеру згідно чинного законодавства.


До відома: В зв’язку з законодавчими змінами, в тому числі набранням чинності Закону України від 05.11.202 N 1871-IX «Про надання публічних (електронних публічних) послуг щодо декларування та реєстрації проживання в Україні» з 01.12.2021 року, штампи щодо реєстрації / зняття з реєстрації місця проживання, відомостей в будинкових книгах не проставляються, а надається Витяг із реєстру територіальної громади - це документ у паперовій або електронній формі, що підтверджує відомості про місце проживання (перебування) особи або інформацію про відсутність таких відомостей на дату та час формування  витяг у. Порядок формування  витяг у з реєстру територіальної громади встановлюється Кабінетом Міністрів України.

Перевірити відомості про себе в Реєстрі ви можете самостійно з використанням смартфону, планшету або комп’ютеру через портал «Дія» та отримати Витяг про місце проживання. Для цього вам потрібно ввести у пошуковій системі слово «Витяг про місце проживання Дія» або зайти за наступним посиланням https://diia.gov.ua/services/vityag-z-reyestru-teritorialnoyi-gromadi.
Якщо відомості в Реєстрі про вас відсутні або не відповідають на сьогодні (не актуальні), то пропонуємо звернутись до 21 жовтня поточного року до відділу «Центру надання адміністративних послуг» (смт.Сергіївка, вул Гагаріна,3, 1-й поверх) для їх актуалізації.
Мешканці старостинських округів можуть звернутись щоденно з понеділка по п’ятницю з 08:30год. до 15:30 год. для внесення, уточнення та оновлення інформації в Реєстрі територіальної громади Сергіївської селищної ради відповідно за адресами:

с.Приморське, вул.Центральна, буд.123 (Приморський старостинський округ –с.Приморське, с.Вільне, с.Косівка, с.Курортне, с.Попапздра, с.Чабанське);

с.Миколаївка, вул.Центральна, буд.62 (Миколаївський старостинський округ(с.Миколаївка).
При зверненні необхідно мати з собою документ, на підставі якого здійснюється внесення актуальної інформації до Реєстру (паспорт або інший документ, до якого вносяться відомості про реєстрацію місця проживання). У разі актуалізації інформації про малолітню дитину, необхідне свідоцтво про народження дитини, а також документи, що
підтверджують особу законного представника та надати будинкову книгу. Військовозобов’язані також мають пред’явити військовий квиток.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь