Сергіївська селищна рада
Білгород-Дністровського району Одеської області
ОФІЦІЙНИЙ САЙТ
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Оголошення

06 Березня, 2024 р., 10:15
Одним із вагомих важелів для ресоціалізації засуджених під час здійснення заходів наглядової пробації є пошук роботи, підбір найбільш підходящого для суб’єкту пробації варіанту роботи. Відповідно, найважливішим кроком у цьому процесі є вивчення та опрацювання сучасних джерел вакансій. Певні навички такої діяльності безробітні та шукачі отримують під час проведення профорієнтаційних семінарів, які з ними проводять постійні партнери.
05 Березня, 2024 р., 15:05
Кожний пасічник бажає мати здорові та повноцінні бджолині сім’ї для отримання доброякісної продукції бджільництва.
04 Березня, 2024 р., 16:02
Відсьогодні в Україні діє перший портал повідомлень про матеріали, пов’язані із сексуальним насильством над дітьми в мережі – StopCrime. Повідомити про можливий злочин на тему сексуального насильства над дітьми в інтернеті можна за посиланням: https://stopcrime.ua/net-crime
29 Лютого, 2024 р., 15:13
Електронна черга у Центрах обслуговування платників
29 Лютого, 2024 р., 15:12
Головне управління ДПС в Одеській області повідомляє, що згідно з частиною першою ст. 1 Закону України від 02 жовтня 1996 року № 393/96-ВР «Про звернення громадян» (із змінами, далі – Закон № 393) громадяни України мають право звернутися до органів державної влади, місцевого самоврядування, об’єднань громадян, підприємств, установ, організацій незалежно від форм власності, медіа, посадових осіб відповідно до їх функціональних обов’язків із зауваженнями, скаргами та пропозиціями, що стосуються їх статутної діяльності, заявою або клопотанням щодо реалізації своїх соціально-економічних, політичних та особистих прав і законних інтересів та скаргою про їх порушення.
29 Лютого, 2024 р., 15:12
Умови перебування на спрощеній системі оподаткування
29 Лютого, 2024 р., 10:38
Територіальний сервісний центр № 5143 інформує мешканців міста Білгород-Дністровського та Білгород-Дністровського району власників транспортних засобів щодо  такої популярної послуги сервісних центрів МВС, як відповідальне зберігання номерних знаків. Дана інформація є актуальною для тих водіїв, які хочуть перезакріпити улюблені номерні знаки в подальшому за своїм іншим транспортним засобом.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь