Сергіївська селищна рада
Білгород-Дністровського району Одеської області
ОФІЦІЙНИЙ САЙТ
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Оголошення

20 Березня, 2024 р., 09:24
Найняли на роботу людину з інвалідністю? Облаштуйте інклюзивне робоче місце та отримайте компенсацію, подавши заяву онлайн https://is.gd/NSXwdS
20 Березня, 2024 р., 08:45
У третю неділю березня традиційно розпочинається Міжнародний тиждень здоров’я підлітків. Цьогоріч він триватиме із 18 по 23 березня. Його мета підвищити значущість здоров'я молодого покоління, адже від них залежить наше майбутнє.
20 Березня, 2024 р., 08:43
НАГАДУЄМО ВАМ ПРО ЗРУЧНИЙ СПОСІБ ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО ПІДОЗРІЛІ ЗАКУПІВЛІ, ЯКИЙ ЗРОБИТЬ ЦЕЙ ПРОЦЕС ЩЕ ПРОСТІШИМ ТА ЄФЕКТИВНІШИМ!
19 Березня, 2024 р., 11:27
Міністерство соціальної політики України, Національна соціальна сервісна служба України та Координаційний центр з розвитку сімейного виховання та догляду дітей, який діє за підтримки Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) та Європейського Союзу, з метою сприяння популяризації професії фахівця соціальної сфери, підвищення поваги до професії соціального працівника та надання цінності цій професії в українському суспільстві, проводять інформаційну кампанію „Людина для людини”.
18 Березня, 2024 р., 09:47
Насильство є таким же стародавнім, як і саме людство. Із розвитком цивілізації його прояви не лише не зменшилися, а й набули катастрофічних розмірів.На сьогодні, коли кривдження спостерігається всюди, ми не можемо з цим просто змиритися.
15 Березня, 2024 р., 11:27
Причиною ботулізму найчастіше стають продукти домашнього консервування м’яса, риби, рідше овочів. Потенційно небезпечними є усі консервовані продукти, які були погано вимиті, недостатньо термічно оброблені, транспортувались або зберігались неналежним чином. Навіть консерви, у яких все гаразд з терміном придатності, виглядом і смаком, можуть бути зараженими: ботулізм не можна визначити за кольором або смаком, мікроорганізм, який спричиняє хворобу, не псує продукти.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь