Сергіївська селищна рада
Білгород-Дністровського району Одеської області
ОФІЦІЙНИЙ САЙТ
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Оголошення

11 Квітня, 2024 р., 11:54
11 квітня 2024 року заступником начальника Білгород-Дністровського районного відділу філії Державної установи «Центр пробації» в Одеській області Альоною Боболєвою спільно з фахівцем із громадського здоров’я Білгород-Дністровського районного відокремленого підрозділу Державної установи «Одеський ОЦКПХ МОЗ України» Нелєю Бідюк була проведена інтерактивна лекція на тему: «Профілактика вживання психоактивних речовин» для осіб міра покарання, яких не пов’язана з позбавленням волі.
10 Квітня, 2024 р., 15:52
Однією із дієвих послуг служби зайнятості щодо сприяння підвищенню конкурентоспроможності громадян на ринку праці є видача ваучерів на навчання. Це реальний шанс, який надається громадянам певних категорій здобути нову професію чи підвищити кваліфікацію. Для роботодавців – це шанс мати необхідний кваліфікований персонал.
10 Квітня, 2024 р., 13:05
Відділ з питань праці Управління інспекційної діяльності в Одеській області Південного Міжрегіонального управління Державної служби з питань праці України проводить сеанс «Прямої телефонної лінії»:
10 Квітня, 2024 р., 13:04
УВАГА! Оновлені правила надання відпустки при народженні дитини! Держава зробила крок назустріч тим, хто поєднує роботу із сімейними обов’язками!
10 Квітня, 2024 р., 13:03
Сьогодні у нашій постійній рубриці #ЗАПИТАННЯ_ВІДПОВІДІ розглядаємо, на який період запроваджуються норми Закону України «Про організацію трудових відносин в умовах воєнного стану»?
10 Квітня, 2024 р., 11:58
Південне міжрегіональне управління Державної служби з питань праці інформує щодо можливих проявів посттравматичного стресового розладу у дітей.
08 Квітня, 2024 р., 16:31
Головне управління ДПС в Одеській області повідомляє, що Порядок заповнення та подання декларацій з акцизного податку затверджений наказом Міністерства фінансів України від 23.01.2015 № 14 «Про затвердження форми декларації з акцизного податку, Порядку заповнення та подання декларації з акцизного податку», зареєстрованих в Міністерстві юстиції України 30.01.2015 за № 105/26550 (далі — Декларація).

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь