Сергіївська селищна рада
Білгород-Дністровського району Одеської області
ОФІЦІЙНИЙ САЙТ
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Оголошення

01 Квітня, 2024 р., 10:38
Ситуація щодо африканської чуми свиней (АЧС) на території України залишається складною. Від початку поточного року зареєстровано 14 випадків захворювання у восьми областях України (Чернігівська, Херсонська, Дніпропетровська, Чернівецька, Волинська, Кіровоградська, Закарпатська, Київська). У 2022 році на території України було зареєстровано дев’ять випадків.
01 Квітня, 2024 р., 10:37
24 лютого 2022 року Росія атакувала ракетами та бомбами українські міста, і наше життя змінилося назавжди. І кожен з нас має свою особливу історію про ці події. Ми поділяємо моменти щастя, горя, а найголовніше — єдності. На війні, в добрих справах та у спільних спогадах.
28 Березня, 2024 р., 08:52
На посівах сільськогосподарських культур незабаром розпочнеться сезон активного використання пестицидів. Їхнє необдумане застосування може призвести до отруєння та масової загибелі бджіл та інших корисних комах, які є запилювачами цих культур.
27 Березня, 2024 р., 09:00
Розпочинаємо реєстрацію у наш Дитячий кемп психологічної підтримки "Маячки" від СОС Дитячі Містечка від СОС Дитячі Містечка на весняний та літній сезони 2024. А це значить ще більше допомоги, відпочинку та відновлення для дітей і підлітків віком від 7 до 17 років.
26 Березня, 2024 р., 13:28
ПАТРОНАТ – це своєрідна «швидка допомога» в громаді для дитини та її сім’ї, яка перебуває в складних життєвих обставинах та не має можливості жити у своїй сім’ї або тимчасово бути поруч з родичами, знайомими, соціально важливими для дитини особами. В сім’ї патронатного вихователя дитина може перебувати від 1 до 6 місяців.
22 Березня, 2024 р., 13:11
1. Як отримати Довідку про відсутність заборгованості з платежів, контроль за справлянням яких покладено на контролюючі органи (далі – Довідка)?
22 Березня, 2024 р., 11:57
Відділ з питань праці Управління інспекційної діяльності в Одеській області Південного Міжрегіонального управління Державної служби з питань праці України проводить сеанс «Прямої телефонної лінії»:
22 Березня, 2024 р., 11:56
Південне міжрегіональне управління Державної служби з питань праці інформує щодо особливостей піклування про ментальне здоров'я.
22 Березня, 2024 р., 11:55
На теперішній час до багатьох нормативних документів внесені  зміни, у тому числі і до  законодавства про працю.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь