Сергіївська селищна рада
Білгород-Дністровського району Одеської області
ОФІЦІЙНИЙ САЙТ
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Оголошення

12 Березня, 2024 р., 14:25
Кодекс законів про працю України та інші нормативні акти врегульовано питання праці неповнолітніх в Україні, встановлено певні обов'язкові умови та обмеження для захисту прав та інтересів неповнолітніх працівників.
12 Березня, 2024 р., 14:24
Незабаром розпочнеться цвітіння плодових дерев, виноградників, ягідників та озимого ріпаку. Бджоли-трудівниці полетять збирати солодкий нектар, а аграрії для підвищення врожайності та захисту сільськогосподарських культур від шкідників та хвороб почнуть масово застосовувати пестициди та агрохімікати. Щороку в Україні від отруєння пестицидами (хімічний токсикоз) гине безліч бджолосімей, що є великою проблемою як для пасічників, так і для землекористувачів, адже бджола – комаха, яка запилює ентомофільні культури, впливаючи таким чином на майбутній врожай.
12 Березня, 2024 р., 08:37
Родичі загиблих ветеранів війни, Захисників і Захисниць України можуть потребувати допомоги у розв’язанні юридичних питань. Отримати професійну юридичну допомогу можна, звернувшись до системи безоплатної правничої допомоги — це право гарантоване Законом України «Про безоплатну правничу допомогу». Як зазначили у пресслужбі системи БПД, у 2023 році до них надійшло понад 3,1 тисячі звернень членів родин загиблих. У 572 випадках для розв’язання питання доводилось звертатися до суду — допомога зі зверненням до суду також безоплатна.
11 Березня, 2024 р., 13:50
Психіка дитини дивовижна. З одного боку – вразлива до стресів та подразників. З іншого – неймовірно пластична, легше адаптується до обставин, та швидше відновлюється. Завдання дорослого допомагати дитині постійно підлаштовувати свій ментальний приймач під різні обставини. Якщо робити це правильно та змалку, більш імовірно що дитина виросте стійкою та стабільною особистістю.
08 Березня, 2024 р., 08:39
9 березня – день народження провідника української культури, великого Кобзаря – Тараса Григоровича Шевченка. У національній свідомості кожного українця Тарас Шевченко займає місце національного героя, нескореного борця за волю України. Людини, яка не просто творила, а надихала до патріотизму, боротьби за правду, свободу та гідне майбутнє нашої країни.
06 Березня, 2024 р., 10:23
Відділ з питань праці Управління інспекційної діяльності в Одеській області Південного Міжрегіонального управління Державної служби з питань праці України проводить сеанс «Прямої телефонної лінії»:
06 Березня, 2024 р., 10:22
Одещина: як інспектор Держпраці допоміг працівникові у поновленні на роботі
06 Березня, 2024 р., 10:21
З початком широкомасштабного вторгнення рф багато українців стикнулася із проблемою погіршення ментального здоров’я та  психоемоційного стану.
06 Березня, 2024 р., 10:15
Одним із вагомих важелів для ресоціалізації засуджених під час здійснення заходів наглядової пробації є пошук роботи, підбір найбільш підходящого для суб’єкту пробації варіанту роботи. Відповідно, найважливішим кроком у цьому процесі є вивчення та опрацювання сучасних джерел вакансій. Певні навички такої діяльності безробітні та шукачі отримують під час проведення профорієнтаційних семінарів, які з ними проводять постійні партнери.
05 Березня, 2024 р., 15:05
Кожний пасічник бажає мати здорові та повноцінні бджолині сім’ї для отримання доброякісної продукції бджільництва.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь