Сергіївська селищна рада
Білгород-Дністровського району Одеської області
ОФІЦІЙНИЙ САЙТ
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини центру зайнятості

13 Вересня, 2021 р., 12:35
09.09.2021 року провідний фахівець з питань зайнятості відділу активної підтримки безробітних Білгород-Дністровського міськрайонного центру зайнятості Галина Марунченко провела профінформаційний захід сумісно з головним спеціалістом відділу забезпечення поповнення бюджету № 2 фінансово – економічного управління Головного управління Пенсійного фонду України в Одеській області Крижанівською Оленою Михайлівною.
10 Вересня, 2021 р., 09:50
Впродовж січня – серпня 2021 року послугами Білгород-Дністровського міськрайонного центру зайнятості користувалися 3204 безробітних, що на 393 безробітних більше ніж у січні-серпні 2020 року. Серед загальної чисельності безробітних – 66,2% (2121) складали жінки,  26,3 % (843) - молодь до 35 років, 59,8% (1916) – мешканці сільської місцевості. Мали статус безробітного 288 осіб з числа вивільнених громадян (звільнені у зв,язку зі скороченням, реорганізацією, ліквідацією підприємств, установ, організацій).
08 Вересня, 2021 р., 16:02
02.09.2021 року провідний фахівець з питань зайнятості відділу активної підтримки безробітних Білгород-Дністровського міськрайонного центру зайнятості Галина Марунченко провела інформаційний семінар із загальних питань зайнятості разом з юрисконсультом Білгород-Дністровського МРЦЗ – Ольгою Михайличенко.
25 Серпня, 2021 р., 10:30
В рамках реалізації «Програми EU4Skills: кращі навички для сучасної України” та підтримки реформи професійно-технічної освіти в Україні 19 серпня 2021 року в Білгород-Дністровському міськрайонному центрі зайнятості відбулося експертне засідання фокус – групи промислової галузі. “EU4Skills” – це спільна програма ЄС та його держав-членів Німеччини, Фінляндії, Польщі та Естонії, яка передбачає реформу професійно-технічної освіти в Україні з  метою зробити навчання таким, що відповідає вимогам ринку праці, та  допомогти молоді та дорослим  реалізувати власний потенціал.
16 Серпня, 2021 р., 08:53
Триває другий місяць інспекційної кампанії Держпраці та ДПС щодо перевірок підприємств на предмет виявлення не задекларованих трудових відносин. Чому незадекларована праця – це погано? Погоджуєтеся працювати без трудового договору? Не розраховуйте на гідні умови праці та виконання усних домовленостей. Вас можуть необґрунтовано оштрафувати, звільнити без повідомлення, не заплатити лікарняні чи компенсацію в разі нещасного випадку.
12 Серпня, 2021 р., 11:41
11.08.2021 року провідний фахівець з питань зайнятості відділу активної підтримки безробітних Білгород-Дністровського міськрайонного центру зайнятості Галина Марунченко провела семінар з орієнтації на службу в ЗСУ, із залученням соціальних партнерів - представника в/ч А4217 Військово - Морські Сили Збройних Сил України.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь