Сергіївська селищна рада
Білгород-Дністровського району Одеської області
ОФІЦІЙНИЙ САЙТ
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини центру зайнятості

07 Лютого, 2022 р., 14:56
Запрошуємо на курси в Одеському центрі професійно-технічної освіти державної служби зайнятості з 14 лютого2022 року.
02 Лютого, 2022 р., 15:44
Тобі подобається частувати інших смачними стравами та вигадувати нові рецепти?  Маєш досвід роботи кухарем, але не маєш свідоцтва? Тоді наша пропозиція саме для тебе!
01 Лютого, 2022 р., 10:28
Патронат над дитиною – це професійна комплексна послуга, що передбачає тимчасовий догляд, виховання та реабілітацію дитини, яка опинилася у складних життєвих обставинах, потребує захисту, у сім’ї патронатного вихователя. Враховуючи ситуацію на ринку праці, послуга патронату над дитиною набуває все більшої актуальності.
27 Січня, 2022 р., 09:30
26.01.2022 року провідний фахівець з питань зайнятості відділу активної підтримки безробітних Білгород-Дністровського міськрайонного центру зайнятості Галина Марунченко провела семінар з орієнтації на службу в Збройних Силах України. На зустріч із клієнтами Білгород-Дністрвоського МРЦЗ, прийшли представники: Білгород-Дністровської військової частини  А 4217, капітан Олег Бойко та офіцер відділення комплектування Білгород-Дністровського прикордонного загону старший лейтенант Ірина Камеренкова.
26 Січня, 2022 р., 11:15
Успіх повернення умовно засуджених осіб до соціального способу життя значною мірою залежить від їх власного бажання. Загальновідомо, що найефективнішим попередженням повторних правопорушень громадян є їх легальна зайнятість.
26 Січня, 2022 р., 11:02
Запрошуємо отримати цікаві та актуальні професії, або вдосконалити певні навички в ДЗ «Одеський центр ПТО ДСЗ»! Приїздіть і переконайтеся в тому, що кращого місця в Україні для цього не знайти!
25 Січня, 2022 р., 10:35
Ви можете створити вакансію власноруч у персональному кабінеті або скористатися послугами консультанта роботодавцями, звернувшись до центру зайнятості.
25 Січня, 2022 р., 10:34
Легалізація трудових відносин включає в себе, в основному, два аспекти: це легалізація зайнятості та легалізація заробітної плати.
20 Січня, 2022 р., 15:17
У всі часи працьовиті люди вважалися сильними та значущими. Головне — це знайти своє покликання, своє ремесло. Адже без праці життя просто перетворюється в існування. Так все навколо втрачає свій сенс і свої барви. Всіляка праця прикрашає людину, якщо вона робить корисну, добру справу. Тому Білгород-Дністровський міськрайонний центр зайнятості систематично розширює коло заходів, аби допомогти безробітним знайти роботу.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь