Сергіївська селищна рада
Білгород-Дністровського району Одеської області
ОФІЦІЙНИЙ САЙТ
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини Центру надання адміністративних послуг

15 Березня, 2023 р., 11:59
Сьогодні, в умовах карантинних обмежень та воєнного стану, актуальною стає підготовка робітників, затребуваних у різних галузях економіки, у взаємодії з закладами освіти. З метою організації роботи щодо видачі ваучерів співробітники Білгород-Дністровської філії Одеського обласного центру зайнятості: в.о. директора Ніна Принц та начальник відділу кар’єрного консультування Анастасія Земляна-Украінчук провели зустрічі з керівниками закладів освіти міста, ліцензованих для навчання за ваучером.
03 Березня, 2023 р., 13:09
Мінсоцполітики вітає роботу Фонду соціального захисту осіб з інвалідністю щодо активізації проведення інформаційних кампаній з питань протезування постраждалих внаслідок війни за державною програмою.
03 Березня, 2023 р., 09:24
1 березня 2023 року сільський селищний голова ЧЕРЕДНИЧЕНКО Анатолій Григорович  взяв участь у селекторній нараді, яка відбулась в Білгород-Дністровській районній державній адміністрації. Провів веб нараду голова-начальник Білгород- Дністровської районної державної (військової) адміністрації Василь САМОКИШ, за участі першого заступника голови Тетяни ДОМЧИНСЬКОЇ, заступника начальника Білгород-Дністровського РТЦК та СП Сергія КОВАЛЯ та інших запрошених.
28 Лютого, 2023 р., 16:30
Індексація пенсійних виплат є  одним з ключових інструментів підтримки фінансово найменш захищених громадян, які вже не можуть працювати, і часто повністю залежать від пенсійних виплат. 
10 Лютого, 2023 р., 14:38
У січні 2023 року завершено реформу монетизації пільг, яка була розпочата в 2019 році. Пільги на оплату житлово-комунальних послуг їх одержувачам з січня поточного року надаються виключно у грошовій готівковій формі (нарахування – в січні, виплата –  у лютому). 
10 Лютого, 2023 р., 11:15
ДО УВАГИ! Пенсійний фонд проводить виїзний прийом! 13 лютого 2023 року (понеділок) з 09:00 год. до 11:00 год в Актовому залі Сергіївської селищної ради (2-й поверх) буде проведено прийом мешканців громади фахівцем відділу обслуговування громадян № 4 (сервісний центр) Головного управління Пенсійного фонду України в Одеській області.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь