Сергіївська селищна рада
Білгород-Дністровського району Одеської області
ОФІЦІЙНИЙ САЙТ
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини Центру надання адміністративних послуг

28 Липня, 2022 р., 12:09
     Що таке безоплатна правова допомога і як її отримати? Право на безоплатну правову допомогу гарантується Конституцією України. Кожен може отримати правову консультацію щодо того, як діяти для вирішення своєї життєвої проблеми.
13 Липня, 2022 р., 12:59
Повідомляємо, що задля забезпечення надання адміністративних послуг в умовах воєнного стану відновлено роботу автоматизованої системи Державногоземельного кадастру (АС ДЗК).
21 Червня, 2022 р., 14:08
Плануєте виїзд із країни або вже виїхали, але потребуєте продовжити термін дії паспорта чи внести інформацію до паспорта про дитину? Зібрали добірку всіх необхідних послуг на Гіді. Користуйтеся, щоб подбати завчасно про всі потрібні документи та більше через них не хвилюватися.
14 Червня, 2022 р., 13:00
Відтепер на порталі «Дія» можна отримати одну з найпопулярніших довідок серед українців, а саме довідку про місце проживання.
13 Червня, 2022 р., 14:20
Часто забуваєш взяти з собою необхідні документи? Вони залишились вдома чи на роботі, коли потрібні тобі саме зараз… Тепер через такі дрібниці можна не хвилюватися!
30 Травня, 2022 р., 12:53
Тепер на порталі Дія підприємці можуть скористатися новою послугою — єДекларація. Це документ, який на час воєнного стану замінить 374 види дозвільних документів, необхідних для роботи підприємців. Подати єДекларацію в Дії можна за декілька кліків, адже вона не потребує розгляду чиновником. Ви одразу можете почати працювати.   
17 Травня, 2022 р., 13:50
Батьки новонароджених знову можуть зареєструвати дитину онлайн. Це займе до 10 хвилин на порталі Дія. 
17 Травня, 2022 р., 13:44
Сергіївська селищна рада повідомляє, що з 16 травня 2022 року до 27 травня 2022 року надання адміністративних послуг з нотаріальних дій, що вчиняються посадовими особами та послуг з питань державної реєстрації актів цивільного стану на території громади буде здійснюватися за попереднім записом.
16 Травня, 2022 р., 12:58
ПФУ пропонує мобільний додаток «Пенсійний фонд». За його допомогою можна дізнатись інформацію про наявний страховий стаж, сплату роботодавцями ЄСВ, отримувати інформацію з Електронного реєстру листків непрацездатності, звертатись до Пенсійного фонду зі своїми запитаннями та отримувати на них відповіді

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь