Сергіївська селищна рада
Білгород-Дністровського району Одеської області
ОФІЦІЙНИЙ САЙТ
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини Центру надання адміністративних послуг

03 Листопада, 2023 р., 13:11
Наразі для того, щоб дізнатись, чи призначена вам субсидія, особисто відвідувати відділення Пенсійного фонду не обов'язково. Адже існують зручні онлайн-інструменти.
06 Жовтня, 2023 р., 11:47
Шеринг документів – це можливість ділитися електронною копією документів через застосунок ДІЯ для отримання адміністративних послуг та ідентифікації своєї особистості у ЦНАП.
19 Червня, 2023 р., 13:08
У першій частині інтерв'ю міністр соціальної політики Марина Лазебна  пояснила, чи мають право на субсидію власники кількох житлових приміщень, безробітні, іноземці. У продовженні розмови Марина Лазебна розповідає, як розраховується розмір субсидії та чи можна самостійно дізнатись про її призначення й що робити, коли вимагають повернути вже виплачені гроші.
02 Травня, 2023 р., 14:28
У квітні закінчується опалювальний сезон і з 1 травня по 30 вересня в Україні будуть розраховані субсидії на неопалювальний період.
25 Квітня, 2023 р., 14:39
При народженні дитини кожна сімʼя має право на отримання одноразової допомоги «Пакунок малюка»* у натуральній або грошовій  формі. Для реалізації цієї програми у бюджеті на 2023 рік закладено понад 1,4 млрд грн: на закупівлю «пакунків» й  на надання грошової компенсації родинам за невикористані «пакунки».
07 Квітня, 2023 р., 09:31
Від сьогодні запрацював мобільний додаток, створений для пошуку зниклих дітей - «Reunite Ukraine», який було презентовано. Основною його функцією є пошук дітей, які безвісти зникли, а також возз’єднання членів сімей, які були внутрішньо переміщені, виїхали за межі України або були незаконно переміщені або депортовані до російської федерації, білорусі чи тимчасово окупованих територій України.
23 Березня, 2023 р., 13:02
Міжнародна сільськогосподарська науково-дослідницька компанія Corteva Agriscience оголосила про проведення освітньо-грантової програми для жінок-фермерок TalentA- 2023 задля зміцнення та розвитку жіночого фермерства в умовах повномасштабної війни, яку росія розв’язала проти України. Завдяки програмі учасниці отримають доступ до інформації, яка допоможе їм забезпечити життєздатність власного бізнесу із урахуванням практик сталого розвитку, а також можливість виграти грант для зростання власного бізнесу та соціальної підтримки своїх громад. Грантовий фонд у 2023 році складає понад 1 мільйон гривень.
22 Березня, 2023 р., 16:13
Фонд Це Крафт запрошує взяти участь у конкурсі 2023 року за програмою  Револьверний Фонд Це Крафт - це поворотна безвідсоткова фінансова допомога стартапам і підприємцям-виробникам на посилення та масштабування діяльності. Кошти за конкурсом надаються заявникам-виробникам на умовах безвідсоткової строкової позики (поворотний грант) на 11 місяців. Таким чином ті, хто отримує фінансову допомогу, користуються позикою майже рік для посилення, розвитку і масштабування діяльності та повертають їх без відсотків, в такій сумі, як брали. Повернені кошти далі використовуються для фінансування інших учасників. Конкурс проводиться раз на рік.
22 Березня, 2023 р., 15:07
Український координаційний центр з підвищення правової освіти населення за участі Української молодіжної правничої асамблеї, Благодійного фонду «Об’єднання світових культур», Української асоціації  підтримки творчої молоді запрошують учнів закладів загальної середньої освіти України віком до 18 років взяти учать XVІ Всеукраїнському конкурсі шкільних малюнків «Мої права: разом до перемоги» з нагоди Міжнародного дня захисту дітей.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь