Сергіївська селищна рада
Білгород-Дністровського району Одеської області
ОФІЦІЙНИЙ САЙТ
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини Центру надання адміністративних послуг

07 Листопада, 2022 р., 12:10
Кабінет Міністрів України прийняв зміни до двох постанов, які регулюють отримання посвідчення водія та свідоцтва про реєстрацію транспортних засобів. Відповідно до змін у найближчій перспективі більше не буде обов’язковим отримувати пластикові бланки документів про право керування транспортними засобами та про реєстрацію транспортних засобів.
20 Жовтня, 2022 р., 09:45
Сергіївська селищна рада повідомляє, що в зв’язку з тимчасовою відсутністю уповноваженої особи з питань державної реєстрації актів цивільного стану та нотаріальних дій, яка має доступ до відповідних Реєстрів, з 24 жовтня 2022 року до 18 листопада 2022 року надання нотаріальних послуг та послуг з питань державної реєстрації актів цивільного стану на території громади тимчасово призупиняється.
07 Жовтня, 2022 р., 11:33
Мінсоцполітики перерахувало Пенсійному фонду України понад 630 мільйонів гривень для виплати пільг і субсидій. Таким чином стартував перший етап передачі функцій від органів соціального захисту до органів ПФУ.
05 Жовтня, 2022 р., 12:24
Нагадуємо, що відділом «Центр надання адміністративних послуг» Сергіївської селищної ради (відділ «ЦНАП») проводиться актуалізація відомостей в Реєстрі територіальної громади, в якому містяться відомості щодо реєстрації місця проживання на території громади, тобто місце проживання яких зареєстроване в населених пунктах: смт.Сергіївка, с.Миколаївка, с.Приморське, с.Вільне, с.Косівка, с.Курортне, с.Попаздра, с.Чабанське.
05 Жовтня, 2022 р., 10:39
Мінсоцполітики підтримує цифровізацію соціальної сфери та всіх документів, тож вітає Пенсійний фонд України разом з Мінцифрою з успішно реалізованою можливістю мати пенсійне посвідчення в застосунку Дія.  
04 Жовтня, 2022 р., 11:58
Відсьогодні в застосунку Дія доступна нова послуга — купівля військових облігацій. Це цінні папери, що випускає держава під час воєнного стану. Військові облігації стали дієвим інструментом для підтримки економіки України та Збройних Сил. Відтепер їх можна придбати в Дії та допомогти наблизити нашу перемогу.
27 Вересня, 2022 р., 09:24
Звертаємо увагу, що на сьогоднішній день послуги з реєстрації, декларування місця проживання надаються з використанням інформаційної системи «Реєстр територіальної громади» Державної міграційної служби України.
15 Вересня, 2022 р., 10:18
Підстави для перерахунку призначених пенсій визначено законодавством, зокрема, частиною 3 статті 42 Закону України “Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування” постановою Кабінету Міністрів України від 15.09.2021 No 963.
15 Вересня, 2022 р., 10:14
Мінсоцполітики підтримує цифровізацію соціальної сфери та всіх документів, тож вітає Пенсійний фонд України разом з Мінцифрою з успішно реалізованою можливістю мати пенсійне посвідчення в застосунку Дія.
24 Серпня, 2022 р., 11:32
До відома мешканців громади, які були змушені покинути місце свого проживання в зв’язку з тим, що внаслідок збройної агресії російської федерації, житлові приміщення зазнали руйнувань і стали непридатними для проживання.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь