Сергіївська селищна рада
Білгород-Дністровського району Одеської області
ОФІЦІЙНИЙ САЙТ
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

​​​​​​​Новини Білгород-Дністровського міськрайонного відділу "Центр пробації"

13 Грудня, 2022 р., 14:21
По закінченню року, в Білгород-Дністровському районному відділі філії Державної установи «Центр пробації» в Одеській області, 5 грудня 2022 року була проведена робоча зустріч начальника відділу пробації Наталією Коротковою та волонтером уповноваженого органу з питань пробації Оленою Боян з метою підведення підсумків реалізації донорсько-партнерських відносини в сфері волонтерської діяльності пробації. Під час зустрічі були визначені пріоритетні напрямки соціально-виховної роботи з особами міра покарань, яких непов’язана з позбавленням волі та обговорення проблемних питань, які виникають при здійсненні нагляду за засудженими та проведенні з підобліковими соціально-виховної роботи, шляхи їх вирішення, а також алгоритм дій стосовно подальшої спільної роботи.
07 Грудня, 2022 р., 09:04
Багато українських громадян одержують пропозиції працювати або навчатися за кордоном. На жаль, не завжди такі пропозиції закінчуються на користь заробітчан.
07 Грудня, 2022 р., 09:02
Життя – це те, що людина більш за все намагається зберегти і менш за все береже. Життя – це багатство, дане кожному з нас батьками. І хочеться, щоб воно було довгим та щасливим. А це можливо тільки за умови міцного здоров’я. І, щоб бути здоровим потрібно його берегти. Щодня, щохвилини, особливо напередодні 1 грудня – Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом  ми повинні пам’ятати, що життя – найцінніше , що є в людини.
28 Листопада, 2022 р., 14:23
Одна із функцій уповноваженого органу з питань пробації під час здійснення нагляду  та проведення в рамках соціально – виховної роботи  є  відвідування засудженої особи за місцем  її проживання, з метою забезпечення контролю над поведінкою та способом життя.
28 Листопада, 2022 р., 10:07
У ХХ столітті українці зазнали геноциду і масових голодів: психологічні, соціальні, культурні травми Голодомору.
21 Листопада, 2022 р., 10:28
Щороку 16 листопада світ святкує Міжнародний день толерантності (InternationalDayforTolerance). Саме цього дня 1995 року на 28-й Генеральній конференції ЮНЕСКО було одностайно прийнято Декларацію принципів толерантності.Під толерантністю в Декларації розуміється «повага, прийняття і правильне розуміння багатого різноманіття культур нашого світу, наших форм самовираження і способів проявів людської індивідуальності». Декларація проголошує «визнання того, що люди за своєю природою розрізняються за зовнішнім виглядом, соціальним становищем, мовою, поведінкою і цінностями й мають право жити в світі і зберігати свою індивідуальність».
14 Листопада, 2022 р., 10:56
Виповнюється 300 років від дня народження на нашій землі великого сина українського народу, мислителя, філософа, письменника, педагога Григорія Савича Сковороди. Він і через три сотні літ залишається нашим сучасником, чиї мудрі поради допомагають і ще будуть допомагати нашому народу. Прилучитися до його мудрості, світлого поетичного слова справа честі і для нас.
14 Листопада, 2022 р., 10:54
Щороку, 9 листопада, наша країна вшановує не лише пам'ять преподобного Нестора-Літописця, а й відзначає День української писемності та мови. Сьогодн мільйони українців беруться за перо та долучаються до написання Всеукраїнського диктанту національної єдності.
10 Листопада, 2022 р., 09:05
Громадяни, що перебувають на обліку в Білгород-Дністровському міськрайонному відділі Філії Державної установи «Центр пробації», потребують всебічної допомоги: психологічної, правової , а насамперед  допомоги у працевлаштуванні.
26 Вересня, 2022 р., 14:11
22 вересня 2022 року старшим інспектором Білгород-Дністровського районного відділу філії Державної установи «Центр пробації» в Одеській області капітаном внутрішньої служби Альоною Боболєвою спільно з спеціалістом Білгород-Дністровського міського центру соціальних служб Юлією Вороніною проведений тренінг на тему: «Попередження проявів насильства» для засуджених міра покарання, яких не пов’язана з позбавленням волі. Мета  заходу -  поінформувати учасників про види насилля, причини та наслідки їх скоєння. 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь