Сергіївська селищна рада
Білгород-Дністровського району Одеської області
ОФІЦІЙНИЙ САЙТ
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

​​​​​​​Новини Білгород-Дністровського міськрайонного відділу "Центр пробації"

02 Грудня, 2021 р., 11:25
1 грудня 2021 року, працівниці Карітасу Одеса у приміщенні Білгород-Дністровської міської ради провели семінар на тему «Торгівля людьми та трудова експлуатація. Ідентифікація осіб, які постраждали від торгівлі людьми. Механізм взаємодії суб’єктів, які здійснюють заходи у сфері протидії торгівлі людьми в Україні».
25 Листопада, 2021 р., 15:42
Щорічно в Україні з 25 листопада по 10 грудня проводиться Всеукраїнська акція «16 днів протии насильства», яка з 1991 року підтримується міжнародною спільнотою. Основними завданнями акції є:
25 Листопада, 2021 р., 15:39
В четверту суботу листопада вся Україна в жалобі схиляє голову перед нашими співвітчизниками – жертвами Голодомору 1932- 1933 років.
22 Листопада, 2021 р., 12:33
В наш час надзвичайно гострою є проблема зростання правопорушень серед неповнолітніх, які не усвідомлюють, що їх повсякденні вчинки мають правову оцінку, що право, закони супроводжують людину все її життя. Тому, щоб уміло і правильно користуватись своїми правами й добре виконувати свої обов'язки, не порушуючи прав і законних інтересів інших, треба знати закони.
18 Листопада, 2021 р., 14:12
З метою залучення до волонтерів пробації з числа студентської молоді 16 листопада 2021 року відбулася зустріч студентів третього курсу факультету «Соціальна педагогіка» Білгород-Дністровського педагогічного коледжу зі старшим інспектором Білгород-Дністровського районного відділу пробації Оленою Кузнецовою та психологом відділу Оленою Чумак.
09 Листопада, 2021 р., 12:49
Пошук роботи – це робота. Одне з основних правил, які варто пам’ятати розпочинаючи пошуки саме “своєї” роботи.
08 Листопада, 2021 р., 15:53
На обліку в Білгород-Дністровському районному відділі філії ДУ «Центр пробації» в Одеській області перебувають особи різних категорій, в тому числі і ті, які схильні до зловживання алкоголем чи вживання психоактивних речовин, вчинили кримінальні правопорушення  у стані алкогольного або наркотичного сп’яніння. Такі особи потребують підвищеного контролю та роботи, направленої на профілактику зловживання алкоголем чи вживання психоактивних речовин.
04 Листопада, 2021 р., 10:41
Війна досить кардинально змінює світогляд та життєві принципи її учасників. Тож, повертаючись до цивільного життя, чимало українських ветеранів часто не можуть продовжувати професійну кар’єру, яку вони будували до моменту, коли довелось взяти зброю і стати на захист своєї землі.
26 Жовтня, 2021 р., 20:59
26 жовтня 2021 року в приміщенні Білгород-Дністровського районного відділу філії Державної установи «Центр пробації» в Одеській області старшим інспектором відділу Оленою Кузнецовою  проведено профілактичну бесіду з суб’єктами пробації на тему: «Моя відповідальність».
23 Жовтня, 2021 р., 13:08
Емоції – це одна з головних складових в людині. Емоції можуть затьмарити сприйняття навколишнього світу або розмалювати його яскравими барвами, повернути хід думок до творчості або меланхолії, врятувати життя або завдати серйозної шкоди, сприяти позитивним життєвим змінам або провокувати на такі вчинки, про які згодом жалкуємо, надихнути й додати здоров’я або навпаки, зробити тілесні рухи легкими і плавними або незграбними й скутими.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь