Сергіївська селищна рада
Білгород-Дністровського району Одеської області
ОФІЦІЙНИЙ САЙТ
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

​​​​​​​Новини Білгород-Дністровського міськрайонного відділу "Центр пробації"

10 Вересня, 2021 р., 11:41
  9 вересня 2021 року медичний працівник відокремленого підрозділу «Білгород-Дністровської станції екстреної (швидкої) медичної допомоги» Сергій Слободяник провів для працівників та підоблікових Білгород-Дністровського районного відділу пробації семінар-заняття присвячений до Всесвітнього дня надання першої медичної допомоги.
07 Вересня, 2021 р., 15:21
Нещасні випадки, травми та хвороби можуть трапитися з нами раптово і в будь-якому місці. Тому, оперативність надання допомоги часто залежить від людей, що знаходяться поряд з постраждалим (члени сім’ї, колеги, перехожі), особливо якщо вони володіють навичками надання першої допомоги. Перша допомога - це комплекс необхідних заходів, спрямованих на збереження життя та здоров’я постраждалого до моменту надання кваліфікованої медичної допомоги.
25 Серпня, 2021 р., 11:22
19 серпня 2021 року психологом сектору ювенальної пробації м. Одеси Оксаною Плотницькою та психологом Приморського районного відділу пробації Романом Асєєвим, було організовано проведення в форматі Zoom-конференції психологічний онлайн марафон «Психологи Одещини в дії».
20 Серпня, 2021 р., 08:40
24 серпня 2021 року Україна відзначає 30 років із Дня проголошення незалежності. Адже саме у цей день у 1991 році Верховною Радою УРСР було прийнято Акт проголошення незалежності України, що символізує волелюбність та єдність нації, віру українського народу у державу.
18 Серпня, 2021 р., 12:41
У будь-який момент свого життя людина так чи інакше ставиться до себе, інших людей, різних подій та явищ, що відбуваються навколо неї. Деякі події викликають у неї радість, захоплення, інші – тугу, смуток, розчарування. Емоції супроводжують різні прояви життєдіяльності людини і є одним із головних механізмів внутрішньої регуляції її психічної діяльності та поведінки. Так як система емоційних реакцій – складний механізм, і як в кожному складному механізмі в ньому можуть відбуватися збої. Свідомість і несвідомі установки втручаються в емоційну реальність і породжують конфлікти всередині особистості і з оточуючими людьми.
13 Серпня, 2021 р., 12:13
Наш сучасний світ, суспільні потрясіння,   як на загальнодержавному, так і на особистісному рівні, створюють багато стресових ситуацій, які можуть викликати негативні реакції, емоції. Емоції наповнюють наше життя, їх багато, але чи ви керуєте ними, чи вони вами? Якщо ви не вмієте контролювати свої емоції, то ваше існування схоже на те, неначе ви ходите по полю в розпалі бою з повною сумкою запальної суміші.
10 Серпня, 2021 р., 09:00
У сучасному житті стреси відіграють дуже значну роль, адже життя супроводжується різноманітними стресовими ситуаціями і уникати їх не завжди вдається, а інколи навіть не потрібно уникати, а слід активізувати і направити власні ресурси на допомогу самому собі. Вважається, що невеликий і нетривалий стрес може бути навіть корисним для виконання роботи та нешкідливий для людини, а тривалий і значний-може призвести до різних небажаних наслідків, що впливають на поведінку людини, її працездатність, здоров’я, взаємовідносини з оточуючими і у родині. Особливо гостро стоїть проблема боротьби зі стресом для людей, які в силу своїх професійних функцій зобов`язані постійно спілкуватися з великою кількістю людей
09 Серпня, 2021 р., 16:41
В Білгород-Дністровському міськрайонному відділі філії Державної установи «Центр пробації» в Одеській області  продовжується цикл групових занять присвячених Тиждню здоров’я для суб’єктів пробації.
04 Серпня, 2021 р., 11:53
З метою  усвідомлення суб’єктами пробації  важливості ведення та формування здорового способу життя, попередження шкідливих звичок 5 серпня 2021 року волонтером уповноваженого органу з питань пробації Оленою Смолягович була організована зустріч з соціальним працівником Всеукраїнської організації «Дорога к дому»  Наталією Крамаренко, на тему: «Моє здоров’я… Моє рішення… Мій вибір….» для підоблікових Білгород-Дністровського міськрайонного відділу пробації.
27 Липня, 2021 р., 11:41
Безпосередньою метою пробації є забезпечення безпеки суспільства шляхом виправлення засуджених, запобігання вчиненню ними повторних кримінальних правопорушень. Проте профілактична діяльність персоналу уповноважених органів з питань пробації розповсюджується не лише на суб’єктів пробації, які перебувають на обліку. Традиційними вже є зустрічі із учнівською молоддю. У рамках первинної профілактичної діяльності постійно проводяться просвітницькі заходи та лекції з правової обізнаності  підлітків та недопущення ними скоєння правопорушень.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь