Сергіївська селищна рада
Білгород-Дністровського району Одеської області
ОФІЦІЙНИЙ САЙТ
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

​​​​​​​Новини Білгород-Дністровського міськрайонного відділу "Центр пробації"

01 Лютого, 2022 р., 12:15
У будь-якій державі є дезадаптовані громадяни, які потребують допомоги, підтримки, психологічного та соціального супроводу. До такої категорії громадян належать і засуджені до покарань не пов’язаних із позбавленням волі.
26 Січня, 2022 р., 11:49
Закон України «Про пробацію» покладає на уповноважені органи з питань пробації сприяння суб’єктам пробації в їх працевлаштуванні. Таке сприяння здійснюється в двох напрямках пробації - наглядовій та пенітенціарній.
26 Січня, 2022 р., 11:46
У Білгород-Дністровському районному відділ філії ДУ «Центр пробації» в Одеській області пройшла зустріч за участю начальника відділу Наталії Короткової та начальника відділу активної підтримки безробітних Білгород-Дністровського міськрайонного центру зайнятості Анастасією Земляною.
21 Січня, 2022 р., 10:57
20 січня 2021 року працівниками  Білгород-Дністровської міської бібліотеки ім. Горького для підоблікових осіб Білгород-Дністровського районного відділу з питань пробації була проведена виховна година на тему «Соборність держави – єднання народу».
12 Січня, 2022 р., 13:28
Сьогодні мало хто замислюється про роль книги в житті кожної окремої людини й суспільства в цілому. На жаль в сучасному світі люди не цінують читання і це дуже прикро. Попри розвиток технічного й наукового прогресу, книга була й залишиться джерелом знань про життя, себе, своє оточення, минуле, сьогодення та навіть майбутнє. Книга робить нас освідченною людиною, змушує замислюватись над деякими речами, розвиватись як особистість, давати відповіді на будь-які запитання та вчить  думати, набувати корисного досвіду та навиків.Тому, роль книги в житті людини величезна.
14 Грудня, 2021 р., 12:05
З метою запобігання пожеж, нещасних випадків та підвищення рівня обізнаності, 14 грудня 2021 року в Білгород-Дністровському районному відділі філії ДУ «Центр пробації» в Одеській області відбулася зустріч суб’єктів пробації  з провідним інспектором Білгород-Дністровського міськрайонного відділу   ГУ ДСНС в Одеській області капітан цивільного захисту Баєвським Олександром Олександровичем.
14 Грудня, 2021 р., 12:04
У багатьох клієнтів пробації немає можливості відвідати центр/бюро безоплатної правової допомоги в робочий час, через що вони фактично позбавлені права на безоплатну правову допомогу. Однак консультація може надаватися і в індивідуальному порядку в уповноваженому органі з питань пробації.
10 Грудня, 2021 р., 14:12
Заклад освіти відіграє важливу роль у створенні умов для здобуття учнями та ученицями знань в безпечному освітньому середовищі, формуванні ставлень та навичок, які потрібні, щоб уникнути та запобігти проявам насильства, безконфліктного спілкування, ненасильницької поведінки.
10 Грудня, 2021 р., 14:12
Права людини є найважливішим питанням внутрішньої та зовнішньої політики всіх світових держав. Забезпечення прав і свобод людини, їх практична реалізація є критерієм, за яким оцінюється рівень демократичного розвитку будь-якої держави і суспільства в цілому.
07 Грудня, 2021 р., 13:19
Щороку 2 грудня відзначається Міжнародний день боротьби за скасування рабства. Метою цього Дня є викорінення таких сучасних форм рабства, як торгівля людьми, сексуальна експлуатація, найгірші форми дитячої праці.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь