Сергіївська селищна рада
Білгород-Дністровського району Одеської області
ОФІЦІЙНИЙ САЙТ
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Оголошення

28 Січня, 2022 р., 16:10
Відповідно до розпорядження селищного голови від 25.01.2022 року №2-од на 04  лютого 2022 року о 12 годині в приміщенні Сергіївської селищної ради (Одеська область, Білгород – Дністровський район, смт. Сергіївка, вул. Гагаріна, 3) скликаєтья двадцять шоста чергова сесія Сергіївської селищної ради восьмого скликання Білгород – Дністровського району Одеської області.
25 Січня, 2022 р., 10:31
З 8 січня 2022 року в Україні набрав чинності Закон України «Про внесення змін до Закону України «Про рекламу» щодо протидії дискримінації за ознакою статі». Законом визначено, що таке «дискримінаційна реклама», «дискримінаційна реклама за ознакою статі» та посилено відповідальність за порушення законодавства про рекламу.
21 Січня, 2022 р., 14:35
28 січня 2022 року о 11 - 00 годині у приміщенні Сергіївської селищної  ради  заплановано проведення засідання виконавчого комітету Сергіївської селищної ради, на якому планується розглянути питання відповідно до пропозицій підрозділів селищної ради .
10 Січня, 2022 р., 16:14
Адміністративний збір за проведення реєстраційних дій та за надання інформації з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень, Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань, відомостей з Державного земельного кадастру, декларування місця проживання, реєстрацію місця проживання, зняття із задекларованого місця проживання, зареєстрованого місця проживання справляється у відповідному розмірі від прожиткового мінімуму для працездатних осіб, встановленого законодавством на 1 січня календарного року, в якому надається відповідна адміністративна послуга.
10 Січня, 2022 р., 09:33
Відділ обслуговування громадян  № 4 ( сервісний центр) управління обслуговування громадян Головного управління Пенсійного фонду України в Одеській області інформує:
10 Січня, 2022 р., 09:30
Не пізніше 01 лютого після звітного року, роботодавці подають до служби зайнятості звіт “Інформація про зайнятість і працевлаштування громадян, що мають додаткові гарантії у сприянні працевлаштуванню”. (Наказом Міністерства соціальної політики України від 16 травня 2013 року № 271 затверджено «Порядок надання роботодавцями державній службі зайнятості інформації про зайнятість та працевлаштування громадян, що мають додаткові гарантії у сприянні працевлаштуванню»).
05 Січня, 2022 р., 15:30
Сергіївська селищна рада повідомляє про початок процедури громадського обговорення щодо визначення обсягу виконання стратегічної екологічної оцінки (СЕО) проекту документа державного планування «Проект внесення змін до генерального плану села Курортне Білгород-Дністровського  району Одеської області поєднаного з детальним планом території».
04 Січня, 2022 р., 14:08
Сказ – особливо небезпечне вірусне захворювання всіх теплокровних тварин і людини. Відноситься до інфекційних природно-вогнищевих захворювань вірусної етіології, з ранковим механізмом передачі інфекції, ураженням центральної нервової системи. Не існує території, яка вільна від сказу взагалі.  В Україні дане захворювання реєструється в усіх областях і природно-географічних зонах.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь