Сергіївська селищна рада
Білгород-Дністровського району Одеської області
ОФІЦІЙНИЙ САЙТ
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Оголошення

07 Квітня, 2023 р., 17:35
Увага! Бактеріальний опік плодових!
27 Березня, 2023 р., 10:48
КП «КУРОРТ - СЕРВІС» СЕРГІЇВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ ПРОПОНУЄ РЯД ВАКАНСІЙ:
06 Лютого, 2023 р., 11:44
Історії більшості діток, які з тих чи інших причин опинилися в складних життєвих обставинах, розпочинаються, на жаль, майже однаково – болісно та похмуро: перебування в притулку, відірваність від родини, поневіряння інтернатами…
18 Січня, 2023 р., 13:26
Західний квітковий трипс – Frankliniella occidentalis Perg. – багатоїдний шкідник, пошкоджує більше 250 видів рослин з понад 65 родин. Він також в широкому масштабі уражує багато польових культур, включаючи полуницю, виноград і артишок.
25 Листопада, 2022 р., 10:48
Хвороби – це одна з головніших проблем, яка виникає при вирощуванні хризантем. Серед них – і біла іржа. Її шкідливість пов’язана з втратою декоративних якостей квітів за слабкого ураження рослин, а за сильного – загибелі самих рослин за короткий проміжок часу (особливо в теплицях). Адже ця карантинна хвороба, яка швидко поширилась країнами Європи, Азії, Африки, Північної та Південної Америки, Австралії, на даний час вважається небезпечною хворобою в розсадниках, іноді викликає повну втрату хризантем у теплицях. В Україні біла іржа хризантем вперше була зареєстрована в 1997 році в Закарпатській області. Слід зазначити, що ефективність боротьби з хворобою залежить, в першу чергу, від свідомості та поінформованості громадян.
10 Листопада, 2022 р., 15:10
З метою поширення інформації та формування спільного розуміння вимог законодавства, Держпраці продовжує цикл безкоштовних вебінарів для всіх бажаючих, кого цікавлять теми трудових відносин, здоров’я і безпеки на роботі.
06 Жовтня, 2022 р., 10:56
Комунальне підприємство «Курорт – Сервіс» Сергіївської селищної ради здійснює добір кадрів на заміщення наступних посад:
31 Серпня, 2022 р., 19:02
01 вересня 2022 року об 14 - 00 годині у приміщенні Сергіївської селищної ради  має відбутись засідання виконавчого комітету Сергіївської селищної ради, на якому планується розглянути питання щодо:

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь