Сергіївська селищна рада
Білгород-Дністровського району Одеської області
ОФІЦІЙНИЙ САЙТ
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

25 Серпня, 2022 р., 09:56
З 29 липня 2022 року у зв’язку зі змінами в реєстрації виробника вакцину Janssen було перейменовано в Jcovden, а вакцина Moderna змінила назву на Spikevax.
25 Серпня, 2022 р., 08:52
Задля мобільності бізнесу в умовах воєнного стану з 1 вересня на порталі Дія запускається єВідрядження. Кабінет Міністрів України ухвалив постанову, яка дозволяє впровадити цю послугу в експериментальному форматі.
24 Серпня, 2022 р., 08:34
Щиро вітаю із визначним національним святом — ДНЕМ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ
24 Серпня, 2022 р., 08:01
ІНТЕРВ'Ю З СЕЛИЩНИМ ГОЛОВОЮ АНАТОЛІЄМ ЧЕРЕДНИЧЕНКО від 23.08.2022 року.
23 Серпня, 2022 р., 08:32
Про День Державного Прапора України
23 Серпня, 2022 р., 08:30
 ВІТАЮ З ДНЕМ ДЕРЖАВНОГО ПРАПОРА УКРАЇНИ ! Наш прапор відомий на увесь світ, як символ характеру, волі, та незламного українського духу. Ми всі чекаємо, віримо, та знаємо, що зовсім скоро він замайорить по всій території нашої країни. І в Криму, і в Херсоні, і в Маріуполі, і в інших містах та селах тимчасово окупованої території! Слава Україні !
20 Серпня, 2022 р., 08:01
24 серпня 1991 року Україна відновила державну незалежність, що стало вінцем тривалого шляху Українського народу до свободи.
19 Серпня, 2022 р., 13:31
Останнім часом засоби масової інформації та соціальні мережі активно поширюють заклики терміново усиновити дітей, які втратили батьків внаслідок війни Росії проти України, а також дітей, які проживали у закладах інституційного догляду поряд з місцями активних бойових дій і тому були евакуйовані в більш безпечні регіони України та за кордон.
19 Серпня, 2022 р., 08:38
Вчора, 18 серпня, голова-начальник Білгород-Дністровської районної державної (військової) адміністрації Василь САМОКИШ відвідав Сергіївську селищну громаду, де зустрівся із мешканцями пошкоджених внаслідок ракетних обстрілів будинків по вулиці Чорноморській. Під час зустрічі Василь САМОКИШ ознайомився із проблемами, які на даний час хвилюють людей, ходом відновлювальних робіт, а також поспілкувався із представниками міжнародних благодійних організацій: «Фонду гуманітарної допомоги «Якість життя» UKRAINE», «UKRAINE AND UKRAINIANS ABROAD» та « GLOBAL EMPOWERMENT MISSION».

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь