Сергіївська селищна рада
Білгород-Дністровського району Одеської області
ОФІЦІЙНИЙ САЙТ
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

10 Серпня, 2022 р., 08:20
Понад 15% українців через війну змушені були покинути свої домівки і стали внутрішньо переміщеними особами. Стреси, обмежений доступ до медичних послуг, незадовільні побутові умови можуть викликати як загострення наявних хронічних хвороб, так і появу нових.
10 Серпня, 2022 р., 08:12
Для багатьох українців, які евакуювалися до інших міст країни, постало гостре питання: як знайти роботу на новому місці. Тому зібрали добірку держпослуг на Гіді, які допоможуть кожному, хто шукає відповіді на питання «На що жити?» та «Що робити далі?»
09 Серпня, 2022 р., 15:23
Мобільний застосунок MineFree, який можна завантажити в App Store (https://apps.apple.com/ua/app/minefree/id1624507845?l=ru) та Google Play (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.minefree), після встановлення дає можливості:
09 Серпня, 2022 р., 15:20
Уряд вніс зміни до програми підтримки переробних підприємств у межах проекту «єРобота». Тепер гранти за цією програмою зможуть отримати й фізичні особи-підприємці. Про це під час засідання Кабінету Міністрів повідомив Прем’єр-міністр Денис Шмигаль.
09 Серпня, 2022 р., 12:57
На сайті селищної ради (лівий банер сайту) з’явився новий логотип 
06 Серпня, 2022 р., 08:25
Причиною ботулізму найчастіше стають продукти домашнього консервування м’яса, риби, рідше овочів. Потенційно небезпечними є усі консервовані продукти, які були погано вимиті, недостатньо термічно оброблені, транспортувались або зберігались неналежним чином. Навіть консерви, у яких все гаразд з терміном придатності, виглядом і смаком, можуть бути зараженими: ботулізм не можна визначити за кольором або смаком, мікроорганізм, який спричиняє хворобу, не псує продукти.
05 Серпня, 2022 р., 15:11
Стихійна торгівля продуктами харчування – загроза епідемічному добробуту населення. У жодній європейській державі не можна побачити вуличних продавців харчовими продуктами на тротуарах чи в інших не облаштованих для цього місцях. Але деякі безвідповідальні громадяни активно торгують харчовими продуктами без належного контролю зі самочинно встановлених точок продажу, утворюючи цілі осередки незаконної торгівлі.
05 Серпня, 2022 р., 13:29
Із урахуванням безпекової ситуації діти у 2022/2023 навчальному році можуть навчатися у закладах освіти, в яких вони навчалися до початку широкомасштабного вторгнення російських військ в Україну, за умови, якщо такий заклад працює.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь