Сергіївська селищна рада
Білгород-Дністровського району Одеської області
ОФІЦІЙНИЙ САЙТ
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

13 Червня, 2022 р., 10:48
ІНТЕРВ'Ю З СЕЛИЩНИМ ГОЛОВОЮ  АНАТОЛІЄМ ЧЕРЕДНИЧЕНКО, ЗАСТУПНИКОМ СЕЛИЩНОГО ГОЛОВИ ОЛЕКСАНДРОМ ГРОМИКОМ, ТА СЕКРЕТАРЕМ СЕЛИЩНОЇ РАДИ ТЕТЯНОЮ ДРАМАРЕЦЬКОЮ (переглянути)
13 Червня, 2022 р., 10:43
ЗВЕРНЕННЯ ЗАСТУПНИКА СЕЛИЩНОГО ГОЛОВИ ОЛЕКСАНДРА ДУКАЧА ЩОДО СИТУАЦІЇ ПО РОЗРАХУНКАМ ЗА СПОЖИТУ ЕЛЕКТРОЕНЕРГІЮ  ПО ЖИТЛОВО-КОМУНАЛЬНИМ ПОСЛУГАМ (переглянути)
10 Червня, 2022 р., 08:02
Державна міграційна служба України спільно з Міністерством цифрової трансформації України розробили можливість формування на Єдиному державному веб-порталі електронних послуг Дія витягу про місце проживання.
09 Червня, 2022 р., 08:28
Особам, яким призначено пенсію, органи Пенсійного фонду України видають пенсійні посвідчення на підставі заяви на виготовлення пенсійного посвідчення.
09 Червня, 2022 р., 08:00
Через військову агресію рф та постійні обстріли населених пунктів багато українців у пошуках безпечного місця проживання змушені переселятися в інші регіони України або за кордон. Під час переїзду та евакуації не завжди є можливість зібрати усі необхідні документи, у тому числі й медичні, та багато з них можуть бути втрачені або загублені.
08 Червня, 2022 р., 15:51
Міністерство соціальної політики України зібрало в один зручний документ корисну офіційну інформацію про особливості перебування в 154 державах. Він стане в пригоді українцям, які планують тимчасово покинути Україну або вже виїхали за кордон. Дані постійно перевіряються та оновлюються.
08 Червня, 2022 р., 10:25
  На сході та півдні нашої країни відбуваються бойові дії, спричинені збройною агресією Російської Федерації. Війна спричинила загибель не тільки військовослужбовців України, а мирного населення, що є найбільшою трагедією. Систематичне бомбардування міст, селищ, лікарень, шкіл і укриттів тероризує мирне населення і спричиняє жахливі людські страждання. 
07 Червня, 2022 р., 14:21
ІНТЕРВ'Ю З СЕЛИЩНИМ ГОЛОВОЮ АНАТОЛІЄМ ЧЕРЕДНИЧЕНКО ТА ЗАСТУПНИКОМ СЕЛИЩНОГО ГОЛОВИ ТЕТЯНОЮ СИБІРЦЕВОЮ  (переглянути)
06 Червня, 2022 р., 14:53
Відповідно до урядових рішень, прийнятих під час війни, інвалідність та ступінь втрати професійної працездатності (у відсотках) для осіб, строк повторного огляду яких припав на війну, продовжується до останнього числа шостого місяця після припинення або скасування періоду дії воєнного стану, якщо раніше не буде проведено повторний огляд.
02 Червня, 2022 р., 12:00
Розпочала свою роботу гаряча лінія МВС для звернень рідних та близьких полонених, зниклих безвісти та загиблих українських захисників.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь