Сергіївська селищна рада
Білгород-Дністровського району Одеської області
ОФІЦІЙНИЙ САЙТ
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

02 Серпня, 2021 р., 15:39
04 серпня 2021 року о 12 - 00 годині у приміщенні Сергіївської селищної  ради  заплановано проведення пятнадцятої позачергової сесії Сергіївської селищної ради.
30 Липня, 2021 р., 08:10
  Знання та виконання правил поведінки на воді є запорукою безпеки життя, а також отримання задоволення від відпочинку.
29 Липня, 2021 р., 13:28
Вчора, 28 липня 2021 року в приміщенні селищної ради під головуванням селищного голови Анатолія Чередниченко проведено засідання виконавчого комітету Сергіївської селищної ради, в роботі якого прийняли участь всі члени виконкому та були присутні три депутата селищної ради. В ході засідання розглянуто 14 питань порядку денного, з яких 5 питань - в порядку попереднього розгляду проектів рішень селищної ради.         
29 Липня, 2021 р., 12:25
Злісний карантинний бур’ян – амброзія полинолиста
28 Липня, 2021 р., 15:00
З метою запровадження сучасних інформаційних технологій, інструментів електронного урядування та електронної демократії задля покращення якості роботи Сергіївської селищної ради, зокрема з надання публічних послуг, удосконалення комунікації з громадою, зниження рівня корупції та покращення доступу громадян до інформації про діяльність селищної ради та комунальних підприємств, закладів та установ, 27 липня поточного року селищна рада направила необхідні документи для участі в  конкурсному відборі пілотних територіальних громад в рамках  Програми EGAP у Вінницькій, Волинській, Дніпропетровській Одеській та Луганській областях.
26 Липня, 2021 р., 10:41
Протягом І півріччя 2021 року в громаді функціонує відділ ЦНАП, мета утворення якого – забезпечення надання адміністративних послуг для мешканців громади та бізнесу. 
22 Липня, 2021 р., 12:36
У теперішній час Інтернет – це невід’ємна частина нашого життя. Завдяки Інтернету з'явилися практично безмежні можливості у всіх сферах життя. За його допомогою завжди можна відшукати потрібну інформацію, зробити будь-відеодзвінок, сплатити різні послуги та товари. Кількість користувачів дедалі збільшується.
21 Липня, 2021 р., 12:32
На виконання постанови Кабінету Міністрів України від 26.05.2021 року № 615 «Деякі питання забезпечення дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа житлом та підтримки малих групових будинків» Сергіївською селищною радою підготовлено та направлено на розгляд регіональної комісії Одеської обласної державної адміністрації пакет документів  щодо отримання  субвенції з державного бюджету для надання грошової компенсації для придбання житла 3 особам.
15 Липня, 2021 р., 14:36
    Головне управління Пенсійного фонду України в Одеській області Інформує: в рамках виконання Національного плану спільних дій щодо зниження рівня незадекларованої праці на 2021 рік Держпраці за участі представниківзаінтересованих державних органів та соціальних партнерів з початку року проводилась національна інформаційно -роз’яснювальна компанія про переваги задекларованої праці та ризики незадекларованої праці для працівників та роботодавців.
01 Липня, 2021 р., 14:06
На засіданні виконавчого комітету Сергіївської селищної ради 30 червня 2021 року прийнято рішення № 186 «Про встановлення тарифів на водопостачання та водовідведення в смт. Сергіївка».

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь