Сергіївська селищна рада
Білгород-Дністровського району Одеської області
ОФІЦІЙНИЙ САЙТ
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

30 Вересня, 2021 р., 08:00
В останній день вересня Україна відзначає День усиновлення. Це свято людяності, милосердя, великодушності, яке невипадково збігається з християнським святом Віри, Надії, Любові та матері їх Софії – біблійним прикладом високої моральності, сімейної злагоди, любові і вірності. Це надзвичайно тепле свято для всієї української громади.
27 Вересня, 2021 р., 10:12
Це найкраще розуміють сім’ї, які прийняли у своє дружнє родинне коло дітей, обділених долею, зуміли їх огорнути любов’ю, подарувати радість повноцінного дитинства та стати надійною опорою.  І з кожним роком таких родин стає дедалі більше.
23 Вересня, 2021 р., 09:00
Із 23 вересня Україна переходить у «жовтий» рівень епідемічної небезпеки поширення COVID-19. У зв’язку з цим Уряд оновив карантинні умови, зокрема щодо роботи закладів освіти. Про це повідомив Міністр освіти і науки України Сергій Шкарлет.
22 Вересня, 2021 р., 09:19
В рамках «Оdesa 5Т Investment Promotion Forum» представлено масштабний інвестиційний проєкт з будівництва, на концесійних засадах, автомобільної дороги державного значення Одеса-Рені з мостовим переходом через Дністровський лиман.
21 Вересня, 2021 р., 16:25
21 вересня відбулося позачергове засідання Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. 
20 Вересня, 2021 р., 11:21
Урядом внесено зміни до деяких постанов Кабінету Міністрів України, що регламентують питання прикордонного режиму у контрольованих прикордонних районах.
17 Вересня, 2021 р., 10:40
  Щиро вітаємо усіх рятувальників, працівників цивільного захисту та Державного пожежного рятувального посту – 45 2ДПРЗ ГУ ДСНС України в Одеській області, які працюють в  Сергіївській громаді, з професійним святом - Днем рятувальника!
15 Вересня, 2021 р., 15:00
15 вересня 2021 року під головуванням виконуючого обов'язки Сергіївського селищного, секретаря Сергіївської селищної ради Тетяни Драмарецької  проведено чергове засідання комісії з питань захисту прав дитини при виконавчому комітеті Сергіївської селищної ради.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь