Сергіївська селищна рада
Білгород-Дністровського району Одеської області
ОФІЦІЙНИЙ САЙТ
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

06 Грудня, 2021 р., 14:11
Призначення та перерахунок пенсії, оформлення субсидії та довідки про страховий і трудовий стаж тепер доступні на порталі Дія. Мінцифра презентувала 7 нових соціальних послуг у Дії під час Online Summit.
06 Грудня, 2021 р., 13:58
За минулу добу на території Одеської області за даними ДУ «Одеський обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України» лабораторно підтверджено 178 осіб (діти – 7, медпрацівники – 0).
06 Грудня, 2021 р., 10:12
Коментар секретаря Сергіївської селищної ради Драмарецької Тетяни Леонідівни, щодо поточної ситуації з Будакською косою
06 Грудня, 2021 р., 10:05
В рамках проведення тематичних заходів інформаційної кампанії «16 днів проти насильства», з метою привернення уваги та підвищення рівня обізнаності громадськості до проблеми вчинення насильства у будь-яких його проявах, пропонуємо переглянути відеоролик «Ми – проти насильства», який створено Національною соціальною сервісною службою України
02 Грудня, 2021 р., 10:48
За минулу добу на території Одеської області за даними ДУ «Одеський обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України» лабораторно підтверджено 418 осіб (діти – 28, медпрацівники – 3).
02 Грудня, 2021 р., 10:03
Виступ Президента України Володимира Зеленського у Верховній Раді зі щорічним Посланням про внутрішнє і зовнішнє становище України.( Переглянути)
30 Листопада, 2021 р., 10:10
З листопада місяця поточного року в Сергіївській  селищній  раді  поновлено  надання нотаріальних послуг для жителів сіл Миколаївка, Приморське, Курортне, Вільне, Косівка, Попаздра, Чабанське.
29 Листопада, 2021 р., 16:20
Київська Школа Економіки за підтримки UKAID, Міністерства цифрової трансформації України, Офісу з розвитку підприємництва та експорту та проєктом Дія.Бізнес запускають пілотну програму маркетингової підтримки малих та середніх підприємств (https://business.diia.gov.ua/pilot-program)  
29 Листопада, 2021 р., 15:00
За минулу добу на території Одеської області за даними ДУ «Одеський обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України» лабораторно підтверджено 303 особи (діти – 15, медпрацівники – 0).

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь