Сергіївська селищна рада
Білгород-Дністровського району Одеської області
ОФІЦІЙНИЙ САЙТ
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

11 Листопада, 2021 р., 09:16
Голова Одеської облдержадміністрації Сергій Гриневецький провів чергову селекторну робочу нараду в режимі онлайн з головами райдержадміністрацій, районних рад, територіальних громад та міст обласного значення.
09 Листопада, 2021 р., 13:00
За минулу добу на території Одеської області за даними ДУ «Одеський обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України» лабораторно підтверджено методом ПЛР 1516 осіб (діти – 58, медпрацівники – 6).
09 Листопада, 2021 р., 10:00
В рамках програми Президента «Велике Будівництво», розпочато капітальний ремонт ділянки дороги Н-33 Одеса – Білгород – Дністровський – Монаші/М-15/ у селищі міського типу Овідіополь.
09 Листопада, 2021 р., 09:24
Голова Одеської обласної державної адміністрації Сергій Гриневецький провів робочу планову нараду з питань забезпечення стабільного енергопостачання населених пунктів, підприємств та установ Одеської області, в якій взяли участь керівники структурних підрозділів ОДА, представники енергопостачальної компанії та оператора розподільчих мереж в регіоні АТ “ДТЕК “Одеські електромережі”.
08 Листопада, 2021 р., 12:00
За минулу добу на території Одеської області за даними ДУ «Одеський обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України» лабораторно підтверджено методом ПЛР 1558 осіб (діти – 58, медпрацівники – 3).
05 Листопада, 2021 р., 16:00
За минулу добу на території Одеської області за даними ДУ «Одеський обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України» лабораторно підтверджено методом ПЛР 1648 осіб (діти –59, медпрацівники – 14).
05 Листопада, 2021 р., 14:24
  З 8 листопада набуде чинності наказ Міністерства охорони здоров’я “Про затвердження Переліку професій, виробництв та організацій, працівники яких підлягають обов'язковим профілактичним щепленням”.  
05 Листопада, 2021 р., 13:46
Питання національної оборони дуже актуальне для Одеської області, саме тому його й розглянули та обговорили в ході чергової селекторної наради, яку голова Одеської облдержадміністрації Сергій Гриневецький провів в режимі онлайн з головами райдержадміністрацій, районних рад, територіальних громад – правові та організаційні засади національного спротиву.
05 Листопада, 2021 р., 13:26
Міністерство охорони здоров’я України публікує роз’яснення щодо застосування переліку медичних протипоказань та застережень до вакцинації проти COVID-19.
05 Листопада, 2021 р., 13:21
Відповідальність за наявність документу про щеплення або негативного тесту на COVID-19 під час поїздок автомобільним транспортом між регіонами, за виключенням легкових автівок, покладається на пасажирів. 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь