Сергіївська селищна рада
Білгород-Дністровського району Одеської області
ОФІЦІЙНИЙ САЙТ
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

15 Вересня, 2021 р., 10:11
Голова Одеської облдержадміністрації Сергій Гриневецький 14 вересня 2021 року провів селекторну робочу нараду в режимі онлайн з головами райдержадміністрацій, районних рад, територіальних громад та міст обласного значення.
14 Вересня, 2021 р., 09:06
Кабінет Міністрів України ухвалив зміни до постанови № 1236, що встановлюють нові карантинні обмеження для запобігання поширенню COVID-19. Постанова набирає чинності через 7 днів з моменту публікації. 
13 Вересня, 2021 р., 09:33
  До уваги мешканців громади пропонується інформаційний матеріал Державної податкової служби України, спрямований на стимулювання детінізації доходів громадян:
08 Вересня, 2021 р., 16:11
Патронат над дитиною – це тимчасовий догляд, виховання та реабілітація дитини в сім’ї патронатного вихователя на період подолання дитиною, її батьками або іншими законними представниками складних життєвих обставин. Сім’я патронатного вихователя – це сім’я, в якій за згоди всіх її членів, повнолітня особа, яка пройшла спеціальний курс підготовки, виконує обов’язки патронатного вихователя на професійній основі.
08 Вересня, 2021 р., 14:40
Нещодавно, 6 вересня 2021 року, в Україні працівники ЦНАП відзначили «День адміністратора центрів надання адміністративних послуг». Дев’ять років минуло з дня прийняття Верховною Радою Закону України «Про адміністративні послуги».
08 Вересня, 2021 р., 14:00
Туберкульоз – це хронічне інфекційне захворювання, збудником якого є мікобактерії туберкульозу, або палички Коха. Основним джерелом інфікування є хвора людина. Мікробактерії туберкульозу зберігаються в навколишньому середовищі від 3-4 до 8-12 місяців. Збудник хвороби стійкий до дії кислот, спирту, низьких температур, тривалий час зберігається у висушеному харкотинні, на постільній білизні, посуді та особистих речах хворого, в сирому молоці хворої на туберкульоз корови. Не переносить мікроб дії сонячного опромінення, активного хлору, дезінфектантів. В навколишньому середовищі існує досить великий резервуар туберкульозної інфекції, що обумовлює напружену епідемічну ситуацію.
03 Вересня, 2021 р., 09:10
На теперішній час КП «ЖКГ смт Сергіївка» ще не в повному обсязі виконало вимоги Закону України «Про комерційний облік тепла, води»  в частині встановлення засобів централізованого комерційного обліку води в багатоповерховій забудові. Відповідно цього Закону, в майбутньому споживачі багатоповерхової забудови  будуть здійснювати розрахунок за спожиту воду за показаннями централізованого лічильника води, а розподільчі лічильники (що стоять в квартирах) слугуватимуть основою для формування рахунків за спожиті послуги.
30 Серпня, 2021 р., 16:00
До Дня Знань діти-сироти, діти, позбавлені батьківського піклування, та діти, які опинилися в складних життєвих обставинах, отримали подарунки до нового навчального року - шкільний та спортивний одяг.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь