Сергіївська селищна рада
Білгород-Дністровського району Одеської області
ОФІЦІЙНИЙ САЙТ
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

05 Листопада, 2021 р., 12:30
В рамках програми Президента України Володимир Зеленського «Велике будівництво» триває будівництво нової дороги до Одеського морського порту.
03 Листопада, 2021 р., 10:30
За минулу добу на території Одеської області за даними ДУ «Одеський обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України лабораторно підтверджено методом ПЛР 1858 осіб (діти – 84, медпрацівники – 8).
02 Листопада, 2021 р., 18:02
За рахунок коштів Сергіївської територіальної громади в рамках проведення профілактичного рейду «Урок»  діти з сімей, які опинилися в складних життєвих обставинах, отримали цінні подарунки, а саме зимовий  одяг.
23 Жовтня, 2021 р., 12:45
За минулу добу на території Одеської області за даними ДУ «Одеський обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України» лабораторно підтверджено методом ПЛР 1499 осіб (діти – 74, медпрацівники – 22). Лабораторно підтверджених випадків всього – 179147 (106342 – жінки, 72805 – чоловіки).
23 Жовтня, 2021 р., 12:42
Реконструкція НВК «Балтська ЗОШ І-ІІІ ст. №3-колегіум»,  яка постраждала від пожежі — надважливий проєкт, зазначає голова Одеської обласної державної адміністрації Сергій Гриневецький.
23 Жовтня, 2021 р., 12:38
В рамках програми Президента «Велике Будівництво» в Любашівці завершено реконструкцію приймального відділення центральної районної лікарні. І-й заступник голови Одеської ОДА Борис Волошенков, з робочим візитом, відвідав КНП «Любашівська багатопрофільна лікарня інтенсивного лікування», де ознайомся з роботою медичного закладу в умовах «червоної зони» та перевірив готовність любашівських медиків до роботи в умовах пандемії на ковід.
23 Жовтня, 2021 р., 12:27
В рамках програми Президента «Велике Будівництво», в місті Ананьїв Подільського району Одеської області, розпочалась реконструкція міського спортивного комплексу з будівництвом універсальної критої зали.
23 Жовтня, 2021 р., 12:24
Нова, сучасна школа в селі Ставрове Подільського району Одеської області, отримала нове життя в рамках реалізації  програми Президента України Володимира Зеленського «Велике Будівництво». Довгобуд з 13-річною історією нарешті завершено і введено в експлуатацію.
14 Жовтня, 2021 р., 08:00
  14 жовтня в Україні відзначають Покрови Пресвятої Богороди, День захисників та захисниць України, та День Українського козацтва. Ці Свята дуже тісно пов’язані між собою. Богородиця завжди була символом українського козацтва і свято Покрови Пресвятої Богородиці, ще з козацьких часів було святковим днем захисників Вітчизни, тому Президент України своїм Указом з 2015 року встановив 14 жовтня – державне свято День захисника України, а з цього року Верховна Рада України перейменувала свято на "День захисників та захисниць України".

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь