Сергіївська селищна рада
Білгород-Дністровського району Одеської області
ОФІЦІЙНИЙ САЙТ
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

29 Березня, 2022 р., 12:59
За вибором людини пенсію або грошову допомогу виплачують Укрпошта або уповноважені банки.
29 Березня, 2022 р., 12:55
        Програма «Доступні кредити «5-7-9%», відповідно до рішення Уряду від 18 березня, розширена. Будь-який бізнес протягом дії воєнного стану та місяць після його завершення зможе отримати кредит під 0%. Після цього кредитна ставка становитиме 5%. Також збільшено максимальну суму кредиту до 60 млн грн.
28 Березня, 2022 р., 14:15
Доводимо до відома мешканців Сергіївської територіальної громади, що відповідно до розпорядження Комендатури Білгород-Дністровського району від  27.03.22 року № 5 встановлено заборону проведення польотів БПЛА над Білгород-Дністровським районом (крім військових).
28 Березня, 2022 р., 14:12
Доводимо до відома мешканців Сергіївської територіальної громади, що відповідно до розпорядження Комендатури Білгород-Дністровського району від  27.03.22 року № 6 встановлено заборону на території  Білгород-Дністровського району Одеської області носіння військової форми одягу із знаками розрізнення військовослужбовців Збройних Сил України, особам, які не мають на це права.
28 Березня, 2022 р., 14:08
Податкові новації на період дії воєнного стану: платниками єдиного податку за ставкою 2 відсотки можуть бути не лише ФОПи-«спрощенці», але й великі підприємства
24 Березня, 2022 р., 14:17
1. Компенсації власникам жилих приміщень приватного житлового фонду за кожного розміщеного переселенця.       Компенсація надається фізичним особам – громадянам України, які є власниками жилих приміщень і безоплатно розміщують в цих приміщеннях внутрішньо переміщених осіб.
24 Березня, 2022 р., 14:13
Уряд розпочав масштабну програму Президента України з допомоги українцям, які вимушено покинули свої домівки через бойові дії.
24 Березня, 2022 р., 11:17
Всі, хто хоче підтримати Україну, можуть координувати свої дії через портал гуманітарної допомоги https://help.gov.ua/.
24 Березня, 2022 р., 11:15
У зв'язку зі зростанням у місті Білгород-Дністровський та   Білгород-Дністровському районі кількості вимушених переселенців, які шукають роботу, Білгород-Дністровський міськрайонний центр зайнятості просить оперативно повідомляти про потребу ваших підприємств у працівниках!       
22 Березня, 2022 р., 14:39
Марина Лазебна, Міністр соціальної політики України, повідомила, що внутрішньо переміщені особи, які змушені були покинути місце постійного проживання у зв’язку з широкомасштабним вторгненням Російської Федерації в Україну, отримають допомогу на проживання від держави у розмірі 3000 гривень на кожну дитину або людину з інвалідністю, та у розмірі 2000 гривень на кожну іншу особу.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь