Сергіївська селищна рада
Білгород-Дністровського району Одеської області
ОФІЦІЙНИЙ САЙТ
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

22 Березня, 2022 р., 14:35
Послуга знову доступна в застосунку.
14 Березня, 2022 р., 11:13
Застосунок «Повітряна тривога», що надсилає критичні сповіщення про початок і закінчення повітряної тривоги в окремих областях України, вже завантажили понад 2 млн користувачів. Вже на другий день застосунок став першим у сегменті новин українського AppStore.
14 Березня, 2022 р., 11:11
У понеділок, 14 березня, стартує «Навчання без меж» – спільний освітній проєкт Міністерства освіти і науки України, Міністерство культури та інформаційної політики України, українських телеканалів ПЛЮСПЛЮС, «Піксель» та регіональних каналів Суспільне мовлення, а також платформ онлайн-телебачення MEGOGO https://megogo.net/ua, Kyivstar ТБ https://tv.kyivstar.ua/ua/, 1+1 video https://1plus1.video/ та SWEET.TV https://sweet.tv/.
11 Березня, 2022 р., 10:54
Міністерство оборони України наполегливо просить громадян припинити публікування фото та відеозаписів переміщення української техніки та облич військових у вільний доступ.
10 Березня, 2022 р., 11:22
Тож, якщо ви переїхали й хочете отримати пенсію, субсидію чи соцдопомогу за іншою адресою, достатньо вказати свої дані тут: bit.ly/pensiionline На кожну виплату — окрему заявку.?Заповнюйте форму та розкажіть про неї близьким. Якщо є змога, допоможіть оформити переадресацію тим, хто не має доступу до інтернету.?Турбота про інших зараз дуже важлива. Піклуйтеся один про одного!
08 Березня, 2022 р., 13:52
  Мінагрополітики запустило платформу для допомоги аграріям у проведенні посівної-2022: https://agrostatus.org/, яка покликана допомогти аграріям успішно стартувати з посівною кампанією. У цьому їм допоможуть держава та міжнародні партнери.
08 Березня, 2022 р., 13:39
Під головуванням начальника Білгород-Дністровської районної військової адміністрації Василя САМОКИША за участю голів територіальних громад, представників військових та правоохоронних структур і відомств 6 березня відбулась  оперативна нарада.
28 Лютого, 2022 р., 13:16
ЩО РОБИТИ, КОЛИ ЧУТНО СИГНАЛ "СЛІДУВАТИ В УКРИТТЯ"? Найпростіші укриття — це цокольні та підвальні приміщення будинків, підземні паркінги та підземні переходи. У них можна сховатися під час нетривалих обстрілів. Найбезпечніші з них ті, які мають декілька виходів (один з них за межами будівлі).

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь